Lustrumfeest 2017

Het aftellen voor het JDCH Lustrumfeest 2017 is begonnen!

U kon zich tot 24 augustus 18:00 jl. registreren.

Inschrijving gesloten!

Op 26 augustus 2017 viert de Jaguar Daimler Club Holland haar 40-jarig bestaan. Een reden om dit groots te gaan vieren! Daarom organiseren wij een uniek evenement bij Classic Park in Boxtel.

Wij hebben de ambitieuze doelstelling om op deze dag meer dan 500 Jaguars en Daimlers, met hun trotse eigenaren, bij elkaar te krijgen. Als dat lukt is het grootste Jaguar/Daimler evenement ooit in Nederland gehouden, een feit.

De Lustrumcommissie is inmiddels al meer dan een jaar bezig om een aantrekkelijk middag- en avondvullend programma samen te stellen voor deze veertigste verjaardag van de club! Vanuit de regio’s wordt er zoveel mogelijk in Jaguars en Daimlers richting Boxtel gereden. En natuurlijk zijn ook alle buitenlandse leden welkom!

Het dagprogramma van het Lustrumfeest is voor iedere Jaguar of Daimler liefhebber toegankelijk. JDCH-leden hebben gratis toegang en ontvangen een aantal vouchers voor consumptie. De niet-leden die er bij willen zijn betalen € 10,- p.p, voor deze niet-leden geldt een toegangsquotum. De JDCH receptie en het diner dansant is toegankelijk voor de leden en genodigden van de JDCH.

Heeft u nog vragen over het Lustrumfeest, email naar: Lustrum2017@jdch.nl

Dagprogramma

Het dagprogramma begint om 12.00 en eindigt om 18.00 uur.
Spreker van de dag (en avond!) is Carlo Brantsen. Hij zal het programma op zijn eigen welbekende wijze aan elkaar praten.
Op het buitenterrein vindt het Concours d’ Élégance plaats.
De meer dan 500 Jaguars en Daimlers die wij verwachten, wordt een spektakel op zich!
Er komt er een uitgebreide food corner.
Er komt een z.g. Market Place, waar een grote verscheidenheid aan lifestyle,  automobilia stands en vele sponsoren zullen acte de présence geven.
Het museum c.q. de showroom van Classic Park Boxtel, met hierin een prachtige verzameling van uiteenlopende klassiekers is de gehele dag geopend en gratis toegankelijk.
U treft hier eveneens de clubwinkel van de JDCH aan, waar u de laatste uitbreidingen van het assortiment kunt komen bekijken, passen en aanschaffen.
In een deel van het museum worden ook de diverse workshops gehouden. Hierover wordt u later nog verder geïnformeerd. Wel kunnen we alvast aankondigen dat dr. Vincent van der Vinne een lezing zal houden over de waardeontwikkeling van klassieke voertuigen. Hij geldt als een autoriteit op dit gebied en heeft er al diverse interessante boeken over geschreven.
Verdere verassingen op deze dag houden we nog even geheim. Het geheel wordt aangekleed met veel vlaggen, wimpels en livemuziek. Als het meezit, onder een stralende zomerzon!
Kofferbak verkoop van uw overbodige nieuw of gebruikte onderdelen
Die dag kunnen leden en niet-leden hun te verkopen gebruikte Jaguar of Daimler aanbieden

Receptie

Om 17.00 uur begint de receptie voor de JDCH-leden en genodigden om, na een woordje van de voorzitter, met elkaar een toast uit te brengen op het bereiken van ons Lustrum en de toekomst van onze club, onze leden en onze automobielen. Daarna volgt de prijsuitreiking van het Concours d’Élégance.

JDCH Diner Dansant

Omstreeks 18.30 uur start het Lustrumdiner voor degenen die zich hiervoor hebben ingeschreven. Ook tijdens het diner wordt er gezorgd voor verschillende vormen van entertainment. De feestavond wordt afgesloten met een spetterend dansfeest tot ongeveer 23.30 uur.

JDCH Concours d’Elégance 2017

In de middag houden we ons jaarlijks en altijd sprankelend Concours d’Elégance, dat voor deze gelegenheid als thema draagt: “de historische timeline van de geproduceerde Jaguar- en Daimlermodellen”, onder de bezielende leiding van organisator Rob van Pernis. Van enkele bijzondere (SS) Jaguars hebben wij inmiddels de toezegging ontvangen dat ze komen.

Denk hierbij aan onder andere een pre-war Swallow Side Car – Austin Seven, een SS Jaguar 100, een SS jaguar 2.5 Ltr Saloon en post-war racers waaronder de C-type en D-type. De concoursauto`s zullen recht tegenover het grote terras worden opgesteld. De winnaars doen hun paraderondje na de prijsuitreiking langs hetzelfde terras.

Komt u ook gekleed in een modetijdsbeeld?

Aangezien het thema dit jaar van het JDCH Concours d’Élégance “de historische timeline van de geproduceerde Jaguar- en Daimlermodellen” is, zouden wij het leuk vinden als u zoveel mogelijk in het tijdsbeeld van uw automobiel wilt komen! Degenen die wel eens naar Goodwood Revival zijn geweest, weten precies wat er bedoeld wordt!

Een andere tijdsperiode vinden wij natuurlijk ook leuk. Een professionele vakjury zal beoordelen of uw uitdossing in aanmerking komt voor één van de prijzen. Aangezien er op de feestdag meerdere professionele fotografen aanwezig zijn, is de kans groot dat u wordt vastgelegd op de gevoelige plaat, het is maar dat u het weet!

Parkeren

Om de massale toestroom van Jaguars en Daimlers naar Boxtel in goede banen te leiden, hebben we voor deze dag een parkeerplan opgesteld. Het parkeerterrein binnen de hoge beveiligingshekken van Classic Park Boxtel is bestemd voor de JDCH-leden die met hun Jaguar of Daimler komen. De niet-leden, die met hun Jaguar of Daimler komen, mogen hun voertuig óók parkeren binnen deze omheining. Voor deze groep wordt een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar gesteld.

Voor de JDCH-leden die niet met een Jaguar of Daimler komen zijn een beperkt aantal plaatsen op het terrein beschikbaar.

Voor de bezoekers die niet met een Jaguar of Daimler komen is er een onbewaakte parkeerplaats, schuin gelegen tegenover het Classic Car Boxtel complex.

Beveiliging

Aangezien wij het door u gekoesterde kostbare bezit respecteren, hebben wij de aanwezige adequate (camera)bewaking van Classic Park Boxtel verder verhoogd in de vorm van fysiek aanwezige bewakers van een professioneel beveiligingsbedrijf.

Er is een uitrijprotocol bij vertrek en is er vanuit veiligheidsoverwegingen maar één toegangshek open.

Bij aankomst ontvangen alle bezoekers een parkeerinstructie met uitleg. Voor de aanwezigen die gebruik maken van de hotelaccommodatie in de buurt en hun auto willen laten “overnachten” binnen de hekken van Classic Park Boxtel, is de bewaking op zondagochtend aanwezig tot 11.00 uur.

Ondanks deze voorzorgen blijft het parkeren voor eigen risico.

Hotelaccommodatie

Voor degenen die willen blijven overnachten hebben wij in de buurt hotelaccommodatie geregeld bij Hotel De Ruwenberg in St. Michielsgestel. Het viersterren hotel ligt mooi gelegen aan de rivier, met een volledig uitgeruste spa en een binnenzwembad.

U dient zelf hiervoor de reservering te maken. Klik hiervoor op de foto hiernaast of op deze link. Het aantal kamers is beperkt dus wees er snel bij!

Door tijdens het reserveren van het hotel gebruik te maken van een JDCH-kortingscode: JDCH40 komt u in aanmerking voor het speciale JDCH-arrangement. Dit is € 90,- voor een 2-Persoonskamer en € 75,- voor een 1-Persoonskamer, dit is inclusief ontbijt en shuttleservice van en naar Classic Park.

This is a full width text block. Click the edit button to change this text.

Meldt u aan voor een vakkundig taxatie!

Tijdens de Lustrumfeestdag op 26 augustus geven we de JDCH-leden de gelegenheid om hun klassieke auto of youngtimer te laten taxeren door onze eigen clubtaxateurs. U bent er dan verzekerd van dat deze erkende taxateur een hoogwaardige taxatie uitvoert en de rapportage verzorgt op een FEHAC-erkend rapport. Dat laatste is niet onbelangrijk!

U kunt zich aanmelden voor deze taxatie, via onderstaande aanmeld button. Het speciale tarief die middag voor de taxatie bedraagt euro 120,00 incl. btw. De taxaties vinden plaats op het terrein van Classic Car in Boxtel. In het die dag uit te reiken dagprogramma flyer vindt u de locatie.

Aanmelden taxatie

 

This is a full width text block. Click the edit button to change this text.

Onderdelen verkoop vanuit de kofferbak

Wie wil niet van zijn overbodige onderdelen af? Tijdens het Lustrumfeest wordt die mogelijkheid geboden om vanuit de kofferbak van de eigen auto de overbodige onderdelen te verkopen aan de bezoekers. Dit is mogelijk op een apart stuk van het terrein. Reserveer hiervoor een plekje tijdens het registreren van uw deelname aan het lustrumfeest. Voor de JDCH-leden is het gratis, de niet-leden betalen een kleine bijdrage van euro 25,00.

Gebruikte Jaguar of Daimler verkopen

Gelet op het al hoge aantal ingeschreven deelnemers is de kans groot dat één van deze bezoekers de nieuwe eigenaar wordt van de auto die u wilt verkopen. Neem daarom u te verkopen Jaguar of Daimler mee naar Boxtel om deze te presenteren tijdens de lustrumdag. Op een apart stuk van het terrein. Zien doet verkopen is het gezegde! De kostenbijdrage van de leden is euro 50,00, aan de niet-leden vragen wij euro 75,00.

U kon zich tot 24 augustus 18:00 jl. registreren.

Inschrijving gesloten!

Om de organisatie van het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen, voor u en voor ons, kunt u zich alleen via de JDCH-website inschrijven en betalen.

U ontvangt na de inschrijving en betaling een bevestiging per e-mail.

Print uw bevestiging uit: u heeft deze nodig om op 26 augustus toegelaten te worden tot het parkeerterrein van Classic Park”.

Mocht u toch nog vragen hebben, mail ons dan: lustrum2017@jdch.nl. Overigens raden we u aan niet te lang te wachten met de inschrijving voor zowel het diner dansant als het hotel want het aantal plaatsen is beperkt!!

Wij verwelkomen u graag op 26 augustus in Boxtel om er met elkaar een knalfeest van te maken!

De JDCH Lustrum 2017 commissie