Autojumble

Autojumble749x500

Graag willen we u op 25 juni weer uitnodigen voor de jaarlijkse British Car & Autojumble.  Deze keer niet in Waalwijk maar in Nieuwkuijk een paar kilometer van de oude locatie verwijderd. De formule is en blijft vanouds dus gaan we op de oude voet verder alleen op een andere plek en is het gewoon alweer de tiende keer, dat Jaguar Daimler Club Holland  present is bij dit grootse evenement. Het evenement is ook nu weer op een paar grote grasvelden (groter dan in Waalwijk) tussen de bomen bij het voormalige Land van Ooit. We zijn hier dan aanwezig op een evenement dat ooit begonnen is als een MG-meeting maar uitgegroeid naar een evenement van formaat met werkelijk alles wat met Engelse klassiekers te maken heeft.

De afgelopen jaren is gebleken dat de ongedwongen formule van dit evenement een groot succes was, ook voor JDCH, gezien het grote aantal equipes die we mochten verwelkomen.

Niet alleen de aantallen bezoekers maar ook de vrolijke gezichten van de deelnemers spraken boekdelen. Kortom het is er reuze gezellig.

Er is live muziek en er is kofferbak verkoop van oude en nieuwe onderdelen, maar er is ook gedacht aan de innerlijke mens, er zijn hapjes en drankjes te krijgen bij de horecagelegenheid die nu op de nieuwe locatie voorzien is van een binnen en buiten zitgelegenheid.

Maar U kunt ook reuze gezellig zelf picknicken natuurlijk, het evenement en het terrein lenen zich daar uitstekend voor.

Namens de Club mogen we u weer een drankje en een versnapering aanbieden en dat alleen omdat u lid bent van JDCH. Weer een voordeel van uw lidmaatschap !

Ook verwachten we SNG Barratt met hun tent vol onderdelen, dus als u wat nodig heeft, ligt het bij de hand.

Een vaste aanvangstijd is er niet echt,  maar tussen 9 en 10 uur in de ochtend  beginnen de auto’s binnen te rijden en eind van de middag loopt het weer leeg. Oldtimers komen en gaan wanneer ze willen. Vrijheid Blijheid. Over de hele dag verdeeld worden zo’n 1500 auto’s verwacht. Maar het hangt ook van het weer af, natuurlijk. De entree is gratis.

JDCH zal nu een nieuwe plek opzoeken dus als u aan komt rijden rij dan eens over het terrein dan vindt u ons vast wel. Lange rijen geparkeerde Jaguars kunnen ook al een goede indicatie zijn dat u goed zit.

Adres: “Land van Ooit” Kasteenllaan 1, 5253 AM Nieuwkuijk

Graag tot ziens in Nieuwkuijk!

Cees Ouwerkerk

06-4985 6966