menu sluiten

British CARS & Lifestyle

Britishcar749x500

tekst: R. Jeukens                                               

Traditiegetrouw is in maart in het Autotron in Rosmalen de toonaangevende beurs ‘British CARS & Lifestyle’, de beurs die alles te maken heeft met Groot-Brittannië op het gebied van auto’s en lifestyle. De beurs vindt plaats op 10 en 11 maart 2018.
British CARS & Lifestyle is een groots evenement, waarbij het ‘British-way-of-life-gevoel’ op vele manieren tot uitdrukking komt. En natuurlijk ontbreken wij ook in 2018 niet met onze JDCH. Al meer dan 25 jaar is deze beurs met ca. 200 standhouders het grootste evenement van wat er te krijgen is op het gebied van Britse cultuur en techniek. U kunt zich tegoed doen of te buiten gaan aan Engelse automobielen en mooie Engelse kleding en huisinrichting. Alles op de beurs ademt Groot-Brittannië.

Britse automobielen

Als u op zoek bent naar dat laatste ontbrekende auto-onderdeeltje of misschien wel een complete auto, híer bent u op de juiste plek. Ook aan de dames is gedacht met mooie kleding, accessoires en huisinrichting. Zoals u ziet kunnen zowel de dames als de heren, jong of oud, een mooie dag beleven.

Onze Club

Naast een heleboel andere clubs met hart bij Engelse automobielen zijn ook wij met onze JDCH aanwezig en laten we ons van onze beste kant zien. Zo bent u van harte welkom op onze clubstand voor een lekker kopje koffie of voor een welverdiende pauze als onderbreking van het bezoek aan de beurs. Vergeet ook niet even langs te gaan bij onze in de JDCH-stand aanwezige clubwinkel waar u mooie clubartikelen kunt vinden.

Beleving

Als bezoeker wordt u ondergedompeld in de bijzondere en unieke Engelse sfeer die niet alleen wordt gekweekt door de petrolheads, maar vooral ook door leuke Engelse muziek en muzikanten en last but not least (om alvast in de Engelse sfeer te komen) door de mogelijkheid vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.