menu sluiten

British Cars & Lifestyle 2020

Britishcar749x500

British CARS and Lifestyle wordt verplaatst naar 3 en 4 oktober 2020

Vanwege de omstandigheden rondom het Coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM hebben wij besloten het evenement British CARS & Lifestyle, wat dit weekend in Autotron zou plaatsvinden, te verplaatsen.

Nieuwe datum, 3 & 4 oktober 2020.

In overleg met alle betrokkenen hebben we een nieuwe datum kunnen vaststellen. We verwelkomen u graag  2020 in Autotron ’s-Hertogenbosch. Uw huidige ticket is daarom geldig op 3 & 4 oktober 2020. De geldigheid van uw ticket wordt automatisch omgezet, u hoeft hier zelf niets voor te doen.

Als trouwe bezoeker zien we u natuurlijk graag op deze nieuwe datum. We bieden u daarom graag, op vertoon van uw entreeticket, een kop koffie aan.
Mocht u deze datum niet kunnen of heeft u een andere reden waarom u de beurs niet wilt bezoeken in oktober, geen probleem! Stuur een e-mail met uw ordernummer naar info@oldtimerproducties.nl en wij zorgen dat u het aankoopbedrag z.s.m. krijgt teruggestort.

We hopen op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waarborgen en zien u graag in oktober!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Nieuwe datum British Cars & Lifestyle vanwege Corona-virus

Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM hebben wij, in overleg met direct betrokkenen, besloten het auto-evenement British Cars & Lifestyle, dat dit weekend in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch zou plaatsvinden, te verplaatsen.

In overleg met alle betrokkenen zullen we zo snel mogelijk een nieuwe datum vaststellen. We hopen op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waarborgen.

Bezoekers die online een ticket hebben gekocht, krijgen het geld terug.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

UITGESTELD!!!!

British CARS & Lifestyle al meer dan 25 jaar een succesformule
De beurs British CARS & Lifestyle is niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levensstijl.
Met ruim 150 terugkerende standhouders, meer dan 25 Engelse autoclubs, 10.000 trouwe bezoekers uit Nederland, België en Duitsland, is deze beurs al meer dan 25 jaar een succesformule.
De grootse beurs met het beste uit Groot-Brittannië
British CARS & Lifestyle is al ruim 25 jaar het grootste en gezelligste evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze. In Rosmalen kunt u ook dit jaar weer op zaterdag 14 maart en zondag 15 maart terecht voor British Best met oude en nieuwe standhouders, met andere auto’s dan voorgaande jaren en met oude en nieuwe producten, want British CARS & Lifestyle is nooit hetzelfde!
De beurs is beide dagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
British Best geliefd bij man én vrouw:
Waar de ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestyle stands, snuffelen de ‘Gentlemen’ tussen de auto-onderdelen. Veel standhouders komen van de andere zijde van het Kanaal overgevaren met hun handelswaar, waarin u net dat ene auto-onderdeeltje of dat unieke stukje antiek vindt, dat in Nederland niet verkrijgbaar is.
Op de beurs is elke meter Engels: 
Op de beurs staan de exclusieve Engelse automodellen van Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin en Bentley gebroederlijk naast de klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls-Royce, Alvis, Riley, Triumph en Morgan. Ook de autoclubs zijn goed vertegenwoordigd evenals het aanbod van onderdelen en mooie Engelse auto’s. En natuurlijk ontbreekt ook entertainment uit het Verenigd Koninkrijk niet. Kortom echt ‘British CARS & Lifestyle’!
Vooroorlogse sportwagens:
De handelaren uit binnen- en buitenland komen met onderdelen voor uw Jaguar, Morgan, Austin Healey, Jensen, Rolls-Royce, Bentley, Aston Martin, Lotus of classic Mini maar ook met complete auto’s van deze merken. En ook dit jaar is er weer veel aandacht voor de vooroorlogse sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley. Dus als u nog op zoek bent naar dat laatste ontbrekende onderdeeltje of misschien zelfs een hele auto, jong of oud, dan bent u hier op de juiste plek. Aan degenen met een bredere interesse dan alleen maar auto’s is ook gedacht met een ruim aanbod aan mooie kleding, juwelen, accessoires en huisinrichting. Zoals u ziet kan het hele gezin hier in Rosmalen een mooie dag beleven.
Onze Club:
Naast een heleboel andere clubs met hart voor Engelse automobielen zijn wij met onze JDCH natuurlijk ook aanwezig en laten we ons van onze beste kant zien. Zo bent u van harte welkom op onze clubstand voor een lekker kopje koffie of een welverdiende pauze als onderbreking van het bezoek aan de beurs. Vergeet niet even langs te gaan bij onze clubwinkel, aanwezig op de clubstand, waar u mooie clubartikelen kunt vinden, artikelen die niet altijd verkrijgbaar zijn in de webwinkel. Achter de schermen zijn we bezig met het samenstellen van een nieuw assortiment voor onze clubwinkel. We hopen dit op deze beurs te kunnen presenteren.
Beleving: 
Als bezoeker wordt u ondergedompeld in een bijzondere en unieke Engelse sfeer die wordt gekweekt door natuurlijk de ‘petrolheads’ maar vooral ook door leuke Engelse muziek en muzikanten en last but not least (om alvast in de Engelse sfeer te komen) is deze beurs een geweldige plek om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

UITGESTELD!!!!