menu sluiten

British Cars & Lifestyle 9 t/m 10 maart

image-2016-01-29 (14)

YOU ARE INVITED TO …

British CARS & Lifestyle: al meer dan 25 jaar een succesformule

British CARS & Lifestyle is niet alleen de grootste Nederlandse beurs, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Britse producten en alles wat met de (landelijke) levensstijl in Groot-Brittannië verband houdt. Ruim 150 standhouders, meer dan 25 Engelse autoclubs en 10.000 trouwe bezoekers uit Nederland, België en Duitsland zorgen dat British CARS & Lifestyle al meer dan 25 jaar een succesformule is.

Engelse auto’s en meer

Antiek, delicatessen, huisraad, kleding, entertainment en natuurlijk schitterende Engelse automobielen van alle merken. Klassieke en hedendaagse automobielen met de daarbij behorende accessoires en onderdelen: Aston Martin, Alvis, Austin Healey, Armstrong Siddeley, Bentley, Daimler, Ford, Jaguar, Jensen, Lotus, Land Rover, Morris, Morgan, Mini, MG, Riley, Rover, Rolls Royce, Range Rover, Triumph, TVR, Vauxhall, Wolseley en meer. Als u dus op zoek bent naar dat laatste ontbrekende onderdeeltje of een hele auto, van oldtimer tot modern, dan bent u hier in Rosmalen op de juiste plek. Ook zij die zich voor meer dan alleen auto’s interesseren komen aan hun trekken. Naast auto’s en auto-onderdelen bestaat het aanbod uit kleding, accessoires en allerlei benodigdheden om uw huis fraai in te richten. Zoals u ziet kunnen alle bezoekers, man of vrouw en jong of oud, een mooie dag beleven.

Onze Club

Naast een heleboel andere clubs met hart voor Engelse automobielen zijn wij met onze club natuurlijk ook aanwezig en laten we ons van onze beste kant zien. Zo bent u van harte welkom op onze JDCH-clubstand voor een lekker kopje koffie of een welverdiende pauze als onderbreking van het bezoek aan de beurs. Vergeet ook niet even langs te gaan bij onze clubwinkel, aanwezig op de clubstand, waar u mooie clubartikelen kunt vinden die niet altijd verkrijgbaar zijn in de webwinkel.

Zaterdag 9 maart en zondag 10 maart in Rosmalen

Als bezoeker wordt u ondergedompeld in een bijzondere en unieke Engelse sfeer die wordt gekweekt door de petrolheads en natuurlijk ook door de leuke Engelse muziek en muzikanten. Last but not least (om alvast in de Engelse sfeer te komen): deze beurs een geweldige plek om vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

De beurs is geopend op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart, beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.