Cars & Coffee (Zuid)

ceec5fa9-6119-44e1-a441-5b0a598399d8

                                                                                             AANKONDIGING

Cars & coffee 

Cars & coffee bleek in voorgaande jaren een geslaagd initiatief en wordt daarom in 2018 gecontinueerd. De deelname is gratis! En of zich nu veel of weinig mensen aanmelden, Cars & coffee gaat hoe dan ook door. Een aantal keren per jaar, telkens in een andere regio, wordt bij één van onze leden of op een centrale locatie een gemoedelijke koffieochtend georganiseerd. Voor 2018 zijn de geplande data zondag 4 maart (regio Oost) en zondag 11 maart (regio Zuid).

Coffee & cars is geen rit, maar een gezellige koffieochtend. Op 4 maart kunt u wederom terecht in de garage van ons teamlid Jon Geertjes in het idyllische dorp Epe op de Veluwe. En op 11 maart bent u opnieuw van harte welkom in restaurant ‘De Scheuter’ in Leende.

Kom vooral met uw geliefde klassieker, aangenomen dat die reeds uit de winterstalling is. Op 1 maart begint immers – met dank aan de huidige wetgeving – het nieuwe klassieker seizoen.

Op beide locaties is er volop ruimte uw auto (gratis) te parkeren. Wel even aanmelden graag. Dan weten we hoeveel koffie we moeten zetten en hoeveel taart we moeten bakken. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.