menu sluiten

Cars & Coffee Noordwest

cars-coffee

Door: Dick van Laar

AANKONDIGING

 Cars & Coffee 

Al vele jaren blijkt dat Cars & Coffee een geslaagd initiatief is. Cars & Coffee is geen rit, maar een gezellige koffieochtend. Deelname is gratis! En of er zich nu veel of weinig mensen aanmelden, Cars & Coffee gaat hoe dan ook door. Een aantal keren per jaar, telkens in een andere regio, wordt bij één van onze leden of op een centrale locatie een gemoedelijke koffieochtend georganiseerd. Dit keer nodigt regio Noordwest u uit voor een Cars & Coffee en wel op zondag 24 maart bij Jaguarspecialist Hans Manshande in Heiloo.

Hans Manshande ontvangt ons in zijn wel zeer bijzondere showroom. Zowel van binnen als van buiten ziet de showroom er uit als een kasteel. Hans heeft een schat aan ervaring met het repareren en onderhoud van Jaguar en Daimler automobielen. Bij het repareren kun je ook denken aan (deel)restauraties en bijzondere projecten. Hans gaat voor geen enkele opdracht uit de weg.

Als kers op de taart zijn bij deze Cars & Coffee ook Arnoud en Ard op de Weegh aanwezig. Zij doen ons het echte verhaal achter de Schlumpf-collectie uit de doeken.

Kom vooral met uw geliefde Jaguar of Daimler naar Heiloo, want het praten over en bekijken van elkaars auto blijft toch ook altijd trekken. Zeker onder het genot van een kop koffie met iets lekkers erbij. Meld u wel even aan. Regio Noordwest ziet u graag op 24 maart in Heiloo.

EVENEMENTGEGEVENS

Regio: Noordwest

Datum: zondag, 24 maart

Inloop vanaf: 10.00 uur

Einde: 12.30 uur

Aanmelden: uiterlijk 17 maart 2019

Aanmelden via e-mail: regio-noordwest@jdch.nl

Aanmelden via telefoon: (06) – 54.98.26.55

Bijzonderheden:Gezellige koffieklets bij Jaguarspecialist Hans Manshande met informatie over de Schlumpf-collectie

Kosten: Deelname is gratis

Adres

Automobielbedrijf Manshande Jaguar Engineering
Handelsweg 17
1851NX Heiloo
telefoon 06 – 460 110 09

Bij uw aanmelding (onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer) vernemen wij graag met hoeveel personen u deel wilt nemen.