menu sluiten

Cars & Coffee Zuid

Willems

De Cars & Coffee is een jaarlijks terugkerend evenement van onze mooie club.

In mijn eerste jaar als regio coördinator Zuid ben ik blij dat ik de eer heb om dit evenement te verzorgen. Deze keer geen gecombineerd evenement met Regio Oost maar beide evenementen kunnen bezocht worden omdat deze op verschillende dagen plaats vinden (2 maart Zuid/3 maart Oost).

Voor deze editie van Cars & Coffee zijn wij uitgenodigd door Henk en Patrick Willems om van een lekker bakje koffie te genieten terwijl wij een kijkje achter de schermen neem om te zien hoe een kilometerteller revisie of kalibratie gedaan wordt. Kom vooral wel met uw geliefde klassieker, aangenomen dat die reeds uit de winterstalling is. Op 1 maart begint immers, met dank aan de huidige wetgeving, het nieuwe klassieker seizoen weer.

Er is de gelegenheid Uw auto gratis te parkeren (Max 15 auto’s maar bij belangstelling zullen wij onze groep splitsen en een tweede tijdstip inplannen op dezelfde dag). Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Evenementgegevens regio Zuid

Datum: zaterdag 2 maart 2018

Inloop vanaf: 13.30 uur

Einde: ca. 15.30 uur

Aanmelden uiterlijk: zondag, 24 februari 2018

Aanmelden via email: regio-zuid@jdch.nl

Aanmelden via telefoon: bij de organisator Martin Fooks 06-83 96 81 87 (Liefst na 17:00)

Bijzonderheden: Informatieve en gezellige middag incl. koffie

Kosten: Gratis

Adres: Willems Classic Cars, Hoenderstraat 14, 5801 CK Venray, (0478) – 58 63 29 (vaste lijn)

Aanmeldingen onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer en het aantal mensen dat u mee wilt nemen ontvang ik bij voorkeur via de email.