menu sluiten

Champagne Tour

Champagne 15

Aankondiging Champagne-reis in april 2020

Door: Jan Bouman / Peter Meijer

Mooie auto’s en champagne, een opwindende combinatie, mits met mate genoten. Na het succes van de door de Buitenlandcommissie georganiseerde voorjaarsrit naar het Bergische Land, richten we de neuzen van onze bolides begin volgend jaar in zuidelijke richting. Met als bestemming het Champagnegebied. Dit mooie gebied ligt direct ten zuiden van Reims in het Marne departement. Bekende steden zijn naast Reims, Épernay, Châlons-en-Champagne en Château-Thierry.

Vanwege de afstand – ruim 400 km van Utrecht naar Reims, hebben we besloten om deze keer op woensdag aan te rijden i.p.v. op donderdag. De eerste stop is een hotel in de buurt van Dinant. Van daar rijden we via een interessante route naar Reims. Ons tweede hotel ligt vermoedelijk in Reims omdat dat de enige plaats is met grote hotels en tevens een goede startlocatie voor onze ritten.

Mocht u geen extra dag vrij kunnen maken bieden wij als optie aan op donderdagavond aan te komen (voor het diner) in het hotel in Reims.

Voor de vrijdag en zaterdag zijn mooie routes in het champagnegebied voorzien. Met mogelijkheden te over om de wijnboeren uit hun winterslaap te wekken, champagnekelders te bezoeken en hier en daar te proeven van deze tintelende drank. Op een van de avonden vormt een feestelijk diner wederom het hoogtepunt van de reis. Ook zullen we gezamenlijk een van de grote champagnehuizen bezoeken, en staan er nog een aantal andere verrassingen op het programma.

De zondagmorgen verkennen we Reims inclusief een bezoek aan het Musée-Automobile-Reims-Champagne. ’s Middags gaat het dan weer huiswaarts.

I.v.m. de definitieve hotelkeuze willen we zo spoedig mogelijk een indicatie van het aantal deelnemers. Diegenen die belangstelling hebben, verzoeken we dan ook zich snel aan te melden. Het inschrijfformulier ontvangt u in de loop van september.

We hopen veel nieuwe deelnemers en oudgedienden in het voorjaar te mogen verrassen met een leuke en ongetwijfeld inspirerende 5-daagse voorjaarsrit.

AANMELDEN:

Aanmeldingsformulier: KLIK HIER!

EVENEMENTGEGEVENS:

Datum: woensdag 1 t/m zondag 5 april 2020

Startlocatie: Hotel in de omgeving van Dinant

Vooraanmelding via email: buitenland@jdch.nl

Vooraanmelding via telefoon: (06) – 31.00.25.02 (Peter Meijer) of (06)-20.34.66.65 (Jan Bouman)

KOSTEN:

€ 1.400,- per equipe op basis van 2 personen in een 2p kamer met halfpension, woensdag tm zondag.

€ 1.150,- op basis van 2 personen in een 2p kamer met halfpension, 1 dag korter, donderdag tm zondag.

(Aanbetaling: € 650,- per equipe (2p) te voldoen bij definitieve aanmelding.)