menu sluiten

E-type`s & Coffee (AFGELAST)

FB_IMG_1567340551112

AANKONDIGING

E-type & Coffee

Tekst: Hans Borgonjen

Op zondag 24 mei is van ca. 10.30 uur tot 13.00 uur bij Jan en Julian Zwart in Soest de jaarlijkse ‘E-type & Coffee’. Om ervaringen uit te wisselen zijn zo´n 40 liefhebbers van de Jaguar E-type verenigd in een ‘lessons learned E-type mailgroep’. Regelmatig mailen de leden elkaar over gevarieerde onderwerpen zoals tips om een defect te verhelpen, tips over verbeteringen, hulp bij restauratie, vragen hoe het origineel hoort te zijn, kleuren, bekleding, enzovoort. Ook met onderdelen helpen de leden elkaar zo veel mogelijk. Daarnaast worden ook anekdotes en speciale foto’s van E-types uitgewisseld.

Niet alle contact verloopt via de mail. Af en toe komen de leden bij elkaar, meestal in combinatie met een ander evenement. Maar soms zijn de leden ook alleen met de andere liefhebbers van een E-type bij elkaar. Binnen de JDCH is afgesproken dat alle registerbeheerders eens per jaar iets organiseren voor ‘hun’ type auto. Voor mij als registerbeheerder van de E-type is er dus de taak een bijeenkomst rond de Jaguar E-type te organiseren. Wat is dan logischer dan alle JDCH-leden voor de toch al gebruikelijke ‘E-type & Coffee’ uit te nodigen. De datum voor de ‘E-type & Coffee’ is zondag 24 mei (van ca. 10.30 tot 13.00 uur). De gastheren zijn Jan en Julian Zwart in Soest. U bent welkom in hun bedrijf E-type & Sports Cars, Korte Brinkweg 32 (oprit rechterzijde), 3761EE Soest.
Kijk voor wat voorpret alvast eens op hun website http://e-typeandsportscars.com/

Zou u bij aanmelding (bij Hans Borgonjen) willen aangeven welke E-type(s) u bezit en of u alleen of met zijn tweeën komt.

EVENEMENTGEGEVENS

E-type & Coffee                   ‘praat- en kijkbijeenkomst’ specifiek voor de Jaguar E-type

Organisator                          Hans Borgonjen

Adres                                     E-type & Sports Cars, Korte Brinkweg 32, 3761EE Soest.

Inloop                                    vanaf 10.30 uur

Aanmelden                           uiterlijk 15 mei 2020

Aanmelden via e-mail         j.borgonjen2@chello.nl

Kosten                                   deelname is gratis

Bij aanmelding met vermelding van uw lidmaatschapsnummer vernemen wij graag met hoeveel personen u deelneemt en welk type of types E-type u bezit.