FEYENOORD kampioen seizoen 2016/2017!

FEY749X500

FEYENOORD kampioen seizoen 2016/2017 !

We zijn weer gekomen bij de laatste activiteit van Regio Zuidwest voor 2017. Na de geslaagde Cars & Coffee in Nieuwerkerk bij Joop van der Dussen met zijn  privé museum en het buitengewoon geslaagde weekend in de Eifel hebben we wederom een unieke bestemming gevonden voor onze najaar rit.

Het feit dat de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord dit jaar voor het eerst na 18 jaar weer kampioen geworden is van de competitie plus het feit, dat de gemeente Rotterdam mee gaat helpen voor de nieuwbouw van het Feyenoord stadion in Feyenoord-city leek het ons een bijzondere gelegenheid om dit stadion met een bezoek te vereren , wat straks niet meer kan.

We zijn geslaagd een afspraak te maken voor een rondleiding waarbij wij in de catacomben zullen afdalen, het  museum zullen bekijken en door de kleedkamers lopen waar menig bezweet lichaam van de ons bekende voetballers door de tijd heen gestaan hebben, waaronder natuurlijk Coen Moulijn, “Beertje” Kreyermaat, Eddy PG , Johan Cruyff en van recentere datum de Wolf, Kongolo en natuurlijk onze Dirkie Kuyt !

Ook voor de dames een uitgelezen kans om deze sfeer eens op te snuiven!

Na de rondleiding volgt er een lunch in dit stadion.

De start van deze dag begin wederom bij restaurant “Vliethoeve “ in Bodegraven waar we om 09:45 uur verzamelen zodat we om 10:30 kunnen vertrekken met een schitterende route, wederom door Nico uitgezet, naar het Feyenoord stadion waar we om 12:00 uur de rondleiding krijgen met aansluitend de lunch.

We vervolgen verder deze dag met een route naar een andere  bestemming welke op dit moment nog niet vastgelegd is en eindigen dan bij een restaurant waar we afscheid van elkaar kunnen nemen en degenen die dat wensen nog een diner kunnen nuttigen.

De verwachting is dat we eindigen rond 18:00 uur (zonder afsluitdiner) en rond 20:30 uur met afsluitdiner.

Wij hopen weer op een grote ploeg enthousiaste , gezellige mensen !

 

Datum: zaterdag 16 september 2017

Inloop: vanaf 09:45 uur

Start Programma: 10:30 uur

 

Start adres: Restaurant “De Vliethoeve” , Zuidzijde 101 te Bodegraven

Aanmelden uiterlijk: 7 september 2017

Aanmelden via email: regio-zuidwest@jdch.nl

Informatie: Jan Burghoorn tel: 0622 420185

Kosten: € 42.50 per persoon excl  Diner

Kosten diner (facultatief): € 30.00 per persoon

“voor de betaalgegevens zie de aankondiging in Gazette”