JDCH – Lifestyle en onderdelenbeurs

Interclassics 2017-13

JAGUAR DAIMLER CLUB HOLLAND nodigt u uit voor de LIFESTYLE- & ONDERDELENBEURS op zondag 29 oktober 2017 in Druten.

Van de vele oldtimerbeurzen die Nederland telt, is er maar één exclusief gewijd aan het merk Jaguar. Of u nu gaat voor de mooie auto’s, de sfeervolle livemuziek, de vintage mode of ‘old stock’-onderdelen, het is altijd gezellig op de jaarlijkse Jaguar-beurs. De volledige naam van dit evenement is Lifestylebeurs & Onderdelendag en wordt georganiseerd door ons vaste team van vrijwilligers, dit jaar op zondag 29 oktober in Sporthal de Heuvel aan de Heuvel 40 in Druten.

Vele honderden liefhebbers van Jaguar en Daimler uit heel Nederland en over de grenzen kijken al maanden uit naar deze dag en zullen ruim voor 10.30 uur, als de deuren opengaan,  in de rij staan. En zij die niet in de gaten hebben dat op deze ochtend de wintertijd begint, staan dan zelfs een uur langer te wachten. Zo’n vijftig standhouders zorgen er voor dat u met vrouw en kinderen uren kunt genieten van nieuwe en oude Jaguars, onderdelen, taxaties, verzekeringen, boeken, folders, miniaturen, poetsmiddelen, kunst, kleding, accessoires, oldtimerreizen, enzovoort.  Als u zelf nog een auto, onderdelen of iets anders te verkopen heeft, dan kan dat al voor 25 euro per tafel of 50 euro per auto. De benodigde aanmeldingsformulieren vindt u op onze website.

Dit jaar is het thema de mystieke Jaguar E-Type series 1.5, een auto die inmiddels 50 jaar bestaat. Dit zeldzame model tussen de series 1 en 2 staat de laatste tijd steeds meer ‘in de picture’. Ook de nieuwere Jaguars zullen aanwezig zijn. Voor de livemuziek hebben we weer een beroep kunnen doen op de band Jazzwerk. Zij zullen op deze dag hun tweede CD genaamd ‘Portraits’ presenteren. De tweede liveband ’s middags is de Tilburgse jazzgroep Anthony’s Four. Voor de inwendige mens is er in de hal uitstekende catering aanwezig.

Leden van de Jaguar Daimler Club Holland kunnen gratis naar binnen. Welke voordelen het JDCH-lidmaatschap al niet heeft! Niet-leden hoeven om de kosten trouwens niet weg te blijven. Al tien jaar lang kost voor hen een entreekaartje 6 euro. En als een niet-lid bij één van de Jaguar-adresjes in Nederland een flyer weet op te pikken, dan krijgt hij/zij nog een euro korting ook. Parkeren bij de sporthal in Druten is nog ‘gewoon’ gratis.

Druten ligt aan de Waal. U komt er over de N322 die tussen Zaltbommel (A2) en Ewijk/Beuningen (A50) loopt. Zie ook www.jdch.nl.

Honden zijn niet toegestaan in de hal !.

 

Standhoudersinformatie

Inschrijving

Wilt u lifestyleproducten, onderdelen of een Jaguar/Daimler verkopen? Dat kan! En voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Al vanaf € 25,00 heeft u een eigen stand. U kunt zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier, te verkrijgen bij de organisatie via e-mail evenementen@JDCH.nl. Na invulling retourneert u het formulier naar dit e-mailadres. Bij de aanvraag ontvangt u ook het standhoudersregelement.

Plaatsing, opbouw en afbouw

Standhouders kunnen vanaf 07.30 uur in de ochtend hun stand opbouwen. Opruimen en afbouwen is mogelijk vanaf 16.00 uur, maar niet eerder!
Wacht niet te lang met aanmelden: de vorige jaargangen waren volledig volgeboekt!

Leest u alstublieft het standhoudersregelement van te voren door, zodat u zich op de daarin opgenomen regels kunt instellen.

Betaling

U wordt verzocht direct nadat u zich heeft aangemeld het verschuldigde bedrag per bank (maar uiterlijk 7 oktober) over te maken. Vergeet niet bij uw betaling uw naam te vermelden, alsmede waarvoor u de betaling verricht. Wij kunnen dan traceren van wie de betaling afkomstig is. Uw aanmelding is pas officieel als de betaling op rekeningnummer

NL77 RABO 0159902878 t.n.v. Jaguar Daimler Club Holland is binnengekomen. Bevestiging van uw aanmelding volgt later, nadat de indeling van de hal is gemaakt. Annulering is na 7 oktober niet meer mogelijk.

De locatie is net als voorgaande jaren in Sporthal ‘De Heuvel’, Heuvel 40, 6651DE Druten, gelegen in het land van Maas en Waal. U bereikt de hal via de N322 die ligt tussen Zaltbommel (A2) en Beuningen (A50). Even vóór het gemeentehuis over het parkeerterrein linksaf, totdat u bij de sporthal bent.
Sporthal ‚De Heuvel is bereikbaar onder
T: 0487-512997; M: 06-53943891; E: info@sporthaldeheuvel.nl; www.sporthaldeheuvel.nl.

Graag tot ziens!

Contaktpersoon JDCH:

Rob Jeukens, Reijmerstokker Dorpsstraat 89, Reijmerstok.
T: 043-4572252 tijdens de beurs. 06-5426 0323 E: evenementen@jdch.nl