menu sluiten

JDCH Lifestyle & Onderdelenbeurs

onderdelendag749

Tekst: Rob Jeukens

De JDCH daagt u uit!

Laat uw kunstwerken aan de wereld zien op de Lifestyle- & Onderdelenbeurs 2018 in Druten. U kunt de leden van onze JDCH blij maken met door u gemaakte kunst, met overtollige onderdelen en met door u vervaardigde producten.

Zoals u weet, organiseert onze club elk jaar de Lifestyle- & Onderdelenbeurs in Druten. Dat gebeurt natuurlijk ook dit jaar en wel op zondag 28 oktober. De beurs is altijd reuzegezellig en trekt elk jaar weer een flink aantal bezoekers.

De organisatie is voortdurend bezig te zoeken naar vernieuwing, dit om het evenement telkens weer tot een succes te maken en om het aantrekkelijk te houden voor een breed publiek, zowel binnen onze club als daarbuiten. Nu weten we dat er binnen de JDCH heel veel mensen zijn (en daar horen ook de partners van de leden bij) die prachtige kunstwerken maken. Ook zijn er talrijke leden met grote of kleine bedrijven die fraaie producten fabriceren. Zo worden er door JDCH-leden mooie schilderijen en beeldhouwwerken gemaakt, en worden er in de bedrijven van leden producten vervaardigd die het verdienen om op onze beurs tentoongesteld en verkocht te worden.

Wij zouden alle creatievelingen graag leren kennen en hen de mogelijkheid bieden zich op 28 oktober op de Lifestyle- & Onderdelenbeurs te presenteren. Ook de leden met al dan niet overtollige Jaguar-onderdelen worden van harte uitgenodigd. Wie weet heeft u onderdelen die al jaren liggen te verstoffen, die graag van eigenaar wisselen of waarmee u andere leden een gigantisch plezier doet. En misschien heeft u zelfs waardevolle spullen die via uw (klein-) kinderen bij het oud ijzer of restafval dreigen te belanden.

De JDCH daagt iedereen uit om zijn of haar creaties, producten en onderdelen ten toon te stellen. Van de beurs zullen als vanouds de autoonderdelen, de showauto’s, de muziek en de catering deel uitmaken, maar het zou fijn zijn als we daar dit jaar uw creaties en producten aan kunnen toevoegen. Wij begroeten u graag, en geven u de kans uw enthousiasme voor de door u gemaakte creaties en
producten te tonen. Maak andere

leden blij en laat zien dat u onze club een warm hart toedraagt!
De JDCH heeft voor onze leden een eenmalige, supermooie actie. U kunt op 28 oktober een tafel huren. Voor een tafel met een lengte van 2 meter betaalt u als lid slechts € 5,00. U leest het goed: vijf euro. Voor deze € 5,00 biedt de JDCH u een tafel, waarvan u op de door u zelf gewenste wijze gebruik kunt maken. Mocht u voor het exposeren van uw creaties en/of producten de tafel willen ‘aankleden’, dan moet u daar zelf zorg voor dragen. Bedrijven betalen voor eenzelfde tafel al sinds jaar en dag maar € 25,00 en dat is ook dit jaar het geval.

Mocht uw hart nu al wat sneller zijn gaan kloppen, vraag dan meer informatie bij Rob Jeukens. Zijn e-mailadres is evenementen@jdch.nl.