menu sluiten

JDCH Lifestyle & Onderdelenbeurs 2019

Lifestyle2

Onderdelenbeurs dit jaar al samen met British Carparts Day.

De onderdelenbeurs in Druten, die gepland staat op 27 oktober a.s., vindt, in tegenstelling tot eerdere aankondigingen, dit jaar plaats in Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ. En zal daarmee onderdeel uitmaken van de British Carparts Day (BCD), eveneens op 27 oktober. De voorwaarden voor deelname voor dit jaar zijn dezelfde als die voor Druten zouden gelden. Inschrijven voor deelname gaat nog steeds via evenementen@jdch.nl. De entree is gratis.

Met deze stap worden de plannen, die zijn gemaakt voor de toekomst van de JDCH-onderdelenbeurs, versneld. Vanaf 2020 is de vertrouwde sporthal voor de beurs helaas niet meer beschikbaar en in haar zoektocht naar alternatieven is de evenementencommissie in gesprek geraakt met de organisatoren van de BCD. Dat gesprek heeft geleid tot een aantrekkelijk voorstel om reeds in 2019 de JDCH-onderdelenbeurs deel te laten gaan uitmaken van de BCD. Na overleg met het bestuur is dit voorstel geaccepteerd.

Met deze stap komt een einde aan een traditie van bijna 10 jaar. Dat is natuurlijk jammer, maar helaas onvermijdelijk. De voordelen voor onze leden zijn echter legio. De leden krijgen toegang tot een veel grotere beurs (4500 m2), die qua opzet vergelijkbaar is met die van Druten, maar door haar omvang aanzienlijk meer aanbieders heeft. Dat is interessant voor de JDCH leden met Jaguars en/of Daimlers en ook nog over andere merken beschikken. De deelnemers van de ‘JDCH beurs’ worden nabij de clubstand opgesteld waardoor de identiteit van de club zoveel mogelijk behouden blijft. Naast een groter aanbod biedt de beurs ook meer entertainment. Naast life muziek is er een loterij, klepdekselrace, Bring and Buy sale (zie bijlage) en een bioscoop.

Inschrijving voor de beurs is mogelijk tot 2 oktober.

Voor meer informatie zie https://britishcarpartsday.com/.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Rob Jeukens via evenementen@jdch.nl.

Hartelijk groetend,

Jan Sinoo

Voorzitter