JDCH Eindejaarsfeest

749x500

Jaarafsluitingsfeest van een bijzonder 40-jarig jubileumjaar JDCH.

In het 40-jarig jubileumjaar uiteraard plaats voor een jaarafsluiting. Dit jaar heeft laten zien dat de JDCH springlevend is, en sterker nog onze club floreert. Na de vele prachtige evenementen afgelopen jaar is het leuk om weer onze ervaringen te delen en te verhalen over wat we weer allemaal beleefd hebben met en rond onze Jaguars en Daimlers. Dus kom ook naar Doorn op 25 november 2017!

Zoals altijd is iedereen van harte welkom. Deze keer zijn we neergestreken op Landgoed Zonheuvel op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn, ongeveer in het midden van het land.
Rond 18.00 uur wordt u verwacht en ontvangen met een welkomstdrankje waarna we kunnen genieten van een heerlijk diner.

Om in beweging te blijven zal de muziek, waarop gezellig gedanst kan worden, weer in handen zijn van hetzelfde geweldig leuke ensemble als vorig jaar namelijk Around The Jukebox.

De kosten voor deelname bedragen voor leden en 1 introducé € 50,= per persoon en voor een extra introducé die geen lid is € 75,= per persoon.
Als u wilt overnachten is dat ook mogelijk: een beperkt aantal kamers zijn in optie genomen voor onze club. Voor overnachting moet u zelf contact opnemen met Landgoed Zonheuvel. Een tweepersoonskamer met ontbijt kost € 69,75. Vermeld dan wel even dat u voor het eindejaarsfeest van JDCH komt.
Inchecken op zaterdag kan vanaf 14.00 uur, uitchecken op zondag voor 11.00 uur.

Wij hopen dat u op 25 november als vanouds weer met velen naar de feestelijke afsluiting van ons jubileumjaar komt. (Dresscode: Feestelijk)

“voor de betaalgegevens zie de aankondiging in Gazette”