menu sluiten

Jaguar Daimler Lifestyle/Onderdelenbeurs 2016

image-2016-01-29 (13)

Op zondag 30 oktober a.s. van 10.30 tot 16.00 uur vindt weer de jaarlijkse Lifestyle/Onderdelenbeurs plaats van de Jaguar Daimler Club Holland.

Op deze beurs worden behalve onderdelen ook allerlei lifestyle gerelateerde producten verkocht, waardoor de beurs aantrekkelijk is geworden voor de hele familie, die we dan ook van harte welkom heten!

Het evenement verheugt zich in een steeds groeiende belangstelling. Buiten de beroepsmatige standhouders, die jaarlijks op hun vaste plekken zijn terug te vinden, huren ook steeds meer particuliere clubleden een tafel of zetten hun auto ter verkoop waardoor er een wisselend en interessant aanbod van nieuwe en gebruikte onderdelen en lifestyle producten aangeboden wordt. Daarnaast diverse automobilia zoals miniatuurauto’s, boeken, tijdschriften, poetsmiddelen, kleding en kunst. Kortom: voor ieder wat wils.

Zowel binnen als buiten staan uiteraard diverse mooie Jaguars en Daimlers te koop.

Het thema voor de editie van 2016 is: 20 jaar XK-8, waarvan enkele exemplaren te zien zullen zijn.

jagxk82_750_500_70

Bij binnenkomst in de hal vindt U rechts weer de Clubstand met de Clubwinkel. Links in de hoek de catering voor drankjes en lekkere hapjes.

Livemuziek is ook weer aanwezig ter verhoging van de sfeer.

Informatie voor bezoekers

Clubleden kunnen op vertoon van hun 2016-ledenpas gratis naar binnen met maximaal twee personen, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wij verzoeken U dringend Uw ledenpas mee te nemen en gereed te houden, het is voor de dames achter de kassa erg moeilijk te achterhalen wie wel of geen lid is.

Het parkeren is gratis; als het parkeerterrein naast de sporthal vol is, kunt U in de directe omgeving nog wel een plaatsje vinden.

Nog een tip: neem voor het afrekenen van gekochte goederen voldoende contant geld mee want lang niet iedere stand heeft een mogelijkheid tot pinbetaling.

Informatie voor standhouders

Wilt U lifestyle producten, onderdelen of een Jaguar of Daimler verkopen? Dat kan tegen lage kosten.

Voor onze leden is er ook de mogelijkheid een halve tafel te huren welke U dan deelt met een ander lid/standhouder, dit voor degenen die niet veel aan te bieden hebben maar toch op de beurs willen staan.

De kosten zijn dan de helft van een fronttafel, zie voor huurprijzen het aanmeldingsformulier.

Indien U dit wilt kunt U dit vermelden op het formulier bij het item “wensen”.

U kunt zich aanmelden door middel van het insturen van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier welke u hieronder kunt downloaden:

Downloadlink: JDCH Standhouders-aanmelding 2016

Indien U geen internet heeft kunt U het aanmeldingsformulier aanvragen bij Harry Knoop, e-mail; evenementen@jdch.nl of tel. 0314384787 waarna U het formulier krijgt toegestuurd.

Wacht niet te lang met aanmelden, voorgaande edities waren volledig volgeboekt.

Na ontvangst van Uw aanmelding ontvangt U een bevestiging van inschrijving en het standhoudersreglement. Het is van belang dat U dit van tevoren goed doorleest.

Nadat U het verschuldigde bedrag heeft overgemaakt ontvangt U een definitieve bevestiging van deelname met vermelding van Uw standnummer.

Plaatsing, opbouw en afbouw

Standhouders kunnen vanaf 07.30 uur s’ochtends in de zaal opbouwen,  Afbouwen is mogelijk vanaf 16.00 uur, beslist niet eerder!. Vooral voor de binnen op te stellen auto’s is het zaak tijdig aanwezig te zijn.

Contact, locatie en route

De JDCH Lifestyle/Onderdelenbeurs wordt net als voorgaande jaren gehouden in de sporthal De Heuvel, Heuvel 40,  6651DE Druten.

U bereikt de locatie via de N322, die ligt tussen Zaltbommel (A2) en Beunigen (A50).

Telefoon 0487-512997, info@sporthaldeheuvel.nl, www.sporthaldeheuvel.nl

Als contactpersoon fungeert Harry Knoop, bereikbaar op nummer 0314384787, e-mail evenementen@jdch.nl