Limburg weekend 8 t/m 10 september

limburg

Limburgweekend Ontdek het Mergelland:

Na een pauze van 2 jaar is het Limburgweekend weer terug met als vanouds de feeërieke sfeer van Limburg en de Bourgondische gezelligheid.

We zullen genieten van lekker eten, mooie ritten door het heuvelland met bijzondere stopplaatsen en natuurlijk Limburgse vlaai. Deze ingrediënten maken dit weekend weer tot een mooi ensemble voor mens, geest en automobiel.

We zullen bij elkaar komen op een sfeervolle, duizend jaar oude locatie. Gelegen in midden Limburg in de Maasvallei, kasteel de Keverberg.  Een tocht zuidwaarts, richting het Mergelland, zal ons naar ons overnachtingadres in Maastricht voeren, Amrath Hotel L’Empereur. Het hotel ligt tegenover het station en op loopafstand van het centrum van Maastricht. De kamers zijn comfortabel en van alle moderne gemakken voorzien. Ook voor onze katten en Daimlers is goed gezorgd. Deze kunnen worden ondergebracht in de afgesloten parkeergarage van en direct onder het hotel.

Maastricht staat naast het gezellige centrum ook bekend om de Eerste Nederlandse Cement Industrie (ENCI). Cement wordt hier gemaakt van de grondstof mergel. Om de mergel te winnen ontstond een grote dagbouwgroeve. We zullen deze groeve bezoeken. Neem dus een paar schoenen of laarzen mee die vies mogen worden.

Nog niet alles wordt nu al verklapt, maar het wordt zeker weer een leuk weekend met mooie ritten en veel gezelligheid.

Om alles gladjes te laten verlopen is  de uiterlijke inschrijf – en betalingsdatum 1 juni 2017.

Alle prijzen zijn p.p. voor het hele weekend incl. ontvangst, 2 overnachtingen met ontbijt, twee diners met aperitief vooraf, rallyschild, roadbook en de georganiseerde evenementen.

Als u al een beetje warm loopt voor het Limburgweekend en u kunt niet wachten tot september kunt u alvast een kijkje nemen op de volgende websites: www.encigroevegids.com en  www.kasteeldekeverberg.nl

Gegevens:

Organisator: R. Jeukens

Ontvangst: 10.00uur

Start rit: 11.15uur

Aanmelden uiterlijk: 1 juni 2017

Aanmelden via email: regio-zuid@jdch.nl

Aanmelden via telefoon: nee

Bijzonderheden:

Kosten: €285,= p.p

Kosten diner (optioneel): n.v.t.

Uiterlijk te voldoen: 1 juni 2017

Te voldoen via:

“voor de betaalgegevens zie de aankondiging in Gazette”

Startadres: Kasteel De Keverberg, Kasteelhof 4, 5995 BX, Kessel

Eindpunt:

Bij uw aanmelding (met vermelding van uw lidmaatschapsnummer) vernemen wij graag met hoeveel mensen u deel wilt nemen.