Nationaal Oldtimer Festival Zandvoort

Oldtimer festival zandvoort

Nationaal Oldtimer Festival

Zondag 30 juli vindt het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats. Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.500 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs, een Concours d’Elegance en een onderhoudend muziekprogramma van Sergeant Wilson’s Army Show. Tot ziens in Zandvoort!

Deelname JDCH
Wij zijn weer aanwezig met onze clubstand op een prominente plek op de paddock. U kunt met uw Jaguar of Daimler weer een mooi plaatsje bij de clubstand innemen.  We rekenen op een mooie weergave van hetgeen onze club te bieden heeft.

U kunt zich tot 20 juli opgeven voor dit evenement via regio-noordwest@JDCH.nl of telefonisch via 0654982655.

Geef bij uw aanmelding aan met hoeveel personen u komt en met welke auto u deelneemt .

Voor het evenement krijgt u dan van ons het gratis club-autoticket gemaild. Dit is tevens het entreeticket voor de bestuurder. Overige inzittenden betalen het reguliere entreetarief van € 16,- per persoon in de voorverkoop. Let op! In de week voor het evenement stijgt de voorverkoopprijs naar €18,- per persoon. Aan de kassa ter plaatste kost een entreeticket € 20,- per persoon.

Bestel dus tijdig via de website van het festival www.nationaaloldtimerfestival.nl de entreekaarten voor eventuele passagiers.

Houd al het nieuws in de gaten op www.nationaaloldtimerfestival.nl of volg de Facebook pagina. U blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het aanmelden voor het vrij rijden is inmiddels ook geopend!

Tot ziens op 30 juli,

Het team van regio noordwest.