menu sluiten

Nieuwjaarsreceptie 2019

Champagne-Feest1024x661

Tekst: R. Jeukens

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het alweer 2019 en traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie op een mooie locatie. In Hoevelaken strijken we neer bij de idyllische  Hoeve Sparrendam met een prachtige landelijke sfeer.

Op zaterdag 5 januari bent u van harte welkom in Hoevelaken  voor een lekkere kop koffie met iets er bij. Onze voorzitter zal rond de klok van tweeën een nieuwjaarstoespraak houden om vervolgens met een glas bubbels te toasten op het nieuwe jaar. Hierna is er tot 16:00 gelegenheid om met alle aanwezige clubgenoten onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen te zijn en misschien al het deelnemen aan een clubevenement te plannen.

Om de catering te plannen willen we graag weten hoeveel mensen er naar de receptie komen. Wilt U ons laten weten met hoeveel personen U wilt komen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar evenementen@jdch.nl  of te bellen met Rob Jeukens tel .  (06) – 54 260 323.

Hoeve Sparrendam  is te bereiken:

Veenwal  6, 3871KG Hoevelaken

LET OP:
Ga niet op uw navigatiesysteem af dan komt u niet goed uit. Gemakkelijker is het om via Google Maps Hoeve Sparrendam in Hoevelaken in te toetsen.

Mocht u een routebeschrijving willen kijk dan op de website van hoeve Sparrendam (www.sparrendam.nl)  klik op contact en dan adres en route. Hier staan de richtingen beschreven vanuit: Apeldoorn,  Utrecht, Zwolle en Amsterdam met telkens een kaartje erbij.