menu sluiten

Nieuwjaarsreceptie 2020

SS_Rotterdam_Bewerkt-1-klein

Tekst en fotografie: Rob Jeukens

AANKONDIGING

Nieuwjaarsreceptie 2020

Alle zeilen zijn bijgezet om begin januari het clubjaar traditiegetrouw te beginnen met een gezellige nieuwjaarsreceptie op een mooie locatie. Op zaterdag 4 januari kiezen we ‘het ruime sop’ op stoomschip Rotterdam dat voor anker ligt in de Rotterdamse haven. In de grandeur van vervlogen tijden zullen we in dit wereldklasse hotel op het water gebruikmaken van de Grand Ballroom zaal op het opperdek, dat destijds, in de tijd van de Holland Amerika Lijn, werd gebruikt voor de eersteklasreizigers.

Op zaterdag 4 januari 2020 bent u van harte welkom op het schip SS Rotterdam, waar u wordt verwend met hapjes en drankjes. Rond de klok van tweeën houdt onze voorzitter een nieuwjaarstoespraak om vervolgens met een glas bubbels te toasten op het nieuwe jaar. De receptie wordt opgeluisterd met muziek van de vijfmans band MainstreamJazz, waarin ons clublid Joan Rijsenbrij de alt-, tenor- en baritonsax speelt. Tot 17.00 uur kunnen we samen met de aanwezige clubgenoten van de muziek genieten. En misschien kunnen we alvast overleggen aan welke clubevenementen we in 2020 gaan meedoen.

Voor het plannen van de catering willen we graag weten hoeveel mensen komen. Wilt u ons daarom laten weten of en met hoeveel personen u komt? Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar evenementen@jdch.nl. Om nu al in de juiste sfeer te komen, kunt u op de website www.ssrotterdam.nl. van SS Rotterdam kijken.

SS Rotterdam is met de auto goed te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het adres is: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

SS Rotterdam is ook op andere manieren te bereiken. Kijk daarvoor op de genoemde website van SS Rotterdam.

Let op! Parkeren kunt u direct tegenover SS Rotterdam.

De parkeerkosten bedragen € 3 per uur of € 15 per dag. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Op SS Rotterdam kunt u ook overnachten. Neem daarvoor contact op met SS Rotterdam. Ook de overnachtingskosten zijn voor eigen rekening.