menu sluiten

Paleis Soestdijk Nationale Concours d‘Élégance

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:

Het grootste 60-jaar E-type evenement is gepland bij paleis Soestdijk tijdens het ‘Nationale Concours d‘Élégance’ op 28+29 augustus. Het streven is zowel zaterdag als zondag het unieke evenement op te luisteren met 60 stuks jarige E-type’s.
Waarschijnlijk komt er een publieksprijs per dag en we onderzoeken de mogelijkheid om uw E-type op originaliteit te laten checken.

De kosten voor deelname zijn 10 euro per persoon per dag, of 25 euro per persoon per dag voor niet-leden van JDCH.
LET OP: JDCH Leden moeten eerst inloggen alvorens bovenstaande knop ‘Direct inschrijven’ te gebruiken. Hierdoor zal voor hen het gereduceerde JDCH tarief actief worden.

De oproep voor deze 120 E-type’s zal breed verspreid worden.

Er is een foto shoot gehouden voor het paleis, met schitterende foto’s ter promotie van 60-jaar E-type: hieronder een van de foto’s met op volgorde S1 + S2:

‘Soestdijk’ is wat bij velen bekend staat als hét evenement in Nederland: ’t Loo.  Daar is het niet meer: het ‘Pebble Beach van de Lage Landen’ is nu dit Soestdijk gebeuren.
NB:  dit evenement is dus alleen toegankelijk voor E-type’s;  met een andere auto inschrijven als gewone bezoeker kan natuurlijk via de Soestdijk organisatie.