menu sluiten

Sauerland Najaarsrit VOLGEBOEKT!

limburg

Let op!, dit evenement is VOLGEBOEKT. U kunt zich enkel nog voor de reservelijst opgeven.


AANKONDIGING

’n Weekend idyllisch Sauerland

Door: Gerrie de Vrieze

Regio Noord verrast u dit keer met een weekend idyllisch Sauerland.

Houdt u van knus en familiair, dan kunt u in september mee met regio Noord. Niet in een 5-sterren hotel, maar in een knus, gemoedelijk en kleinschalig familiehotel. Zo’n hotel, ook nog eens in vakwerkstijl, hebben we voor het tweede weekend van september gereserveerd.

De keurige hotelkamers hebben TV met onder andere Nederlandse zenders. Het hotel beschikt verder over een bar, WIFI, biljart, darts, casino(otje), leeshoek en spelletjesruimte. Ook is er een lift naar de kamers boven.

Let op! Wij hebben de beschikking over het gehele hotel dat 18 tweepersoons kamers herbergt. Wij verblijven daar op basis van vol pension. Dat wil zeggen: ontbijt, lunch, diner en koffie/thee gedurende de gehele dag. En ook de drankjes van 17.00 uur tot 24.00 uur zijn inbegrepen. Dus dit betekent 4 dagen (3 nachten) all inclusive.

Het programma ziet er als volgt uit.

  • Vrijdag 7 september 10.00 uur ontvangst met koffie/thee en gebak in het Gelderse Laren.
  • U vertrekt om 11.00 uur en rijdt via een toeristische route van ca. 220 km naar het plaatsje Schmallenberg (Sauerland). U krijgt een lunchpakket voor onderweg.
  • Rond 17.00 uur komt u aan in het hotel en checkt u in. U wordt ontvangen met een drankje.
  • Om ca. 18.30 uur is er een gezamenlijk diner.
  • Voor zaterdag 8 september en zondag 9 september hebben wij toeristische routes van ca. 100 km. voor u uitgezet. Onderweg kunt u cultuur snuiven. Wij zoeken ook nog een paar leuke attracties voor u uit. Let wel, niets moet!
  • ’s Avonds worden voor de liefhebbers diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunt u (op vrijwillige basis uiteraard) deelnemen aan een dorpswandeling, een quiz en nog meer.
  • Maandag 10 september vertrekken wij weer. U bepaalt zelf of u via een toeristische route of rechtstreeks huiswaarts gaat.

Dit alles kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 230 per persoon.
Omdat dit een kleinschalig evenement betreft, geldt vol = vol.
Dus, heeft dit uw interesse? Wacht dan niet te lang met aanmelden!

Evenementgegevens: