menu sluiten

Speurneuzenrit

great-mouse-detective

AANKONDIGING

Speurneuzenrit

Vindt u het gezellig om samen met de (klein)kinderen een dagje op pad te gaan? En houdt u van een uitdaging? Schrijf u dan alvast in voor de speurneuzenrit op zondag 26 mei 2019.

Om u een klein beetje een idee te geven wat we met deze unieke rit voor u in petto hebben, lichten wij, het team van regio Noordwest, een tipje van de sluier op.

Tussen 10.00 uur en 11.00 uur wordt u verwacht bij kasteel Groeneveld in Baarn. Wij verwelkomen u met koffie, thee of limonade en iets lekkers. U ontvangt van ons dan ook een routeboek.

Om 11.00 uur poetsen we de neuzen op voor een speurtocht door het kasteel of in de tuinen, afhankelijk van de leeftijd en het weer. Rond 12.00 uur starten we met het eerste deel van de rit, waarin u puzzels moet oplossen en opdrachten moet uitvoeren.

Tegen 12.45 uur is er ruimte voor een picknick. U kunt kiezen tussen een zelf meegebrachte picknick en een te reserveren lunchpakketje (optioneel).

Rond 13.30 uur vertrekt u voor het tweede deel van de rit. Onderweg worden alle speurneuzen opnieuw op de proef gesteld met puzzels en opdrachten voor de broodnodige lichaamsbeweging.

Het eindpunt van de rit is het Pannenkoekenhuis, waar u rond 15.30 uur arriveert. Voor we om 16.30 uur aan tafel gaan voor het verschalken van een overheerlijke pannenkoek, heeft u daar nog genoeg te zien en te beleven. De verwachte eindtijd van deze dag is ongeveer 18.30 uur.

EVENEMENTGEGEVENS

Datum: zondag 26 mei 2019

Startlocatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744ML Baarn

Prijsindicatie: volwassenen: € 22,50 per persoon; kinderen van 4 tot 16 jaar: € 12,50 per persoon

Aanmelden via e-mail: jdchregionw@live.nl

Na aanmelding mailen wij u een inschrijfformulier met alle nodige informatie. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier. We kijken naar u uit!

Bij uw aanmelding met vermelding van uw lidmaatschapsnummer, vernemen wij graag met hoeveel personen u deelneemt.