menu sluiten

Lustrumfeest Special

LUSTRUMFEEST IN BOXTEL EEN GROOT SUCCES

Lustrumfeest 2017

Er is geen uitgebreid verslag nodig om te vertellen dat het Lustrumfeest in 2017 een enorm groot succes was en zijn weerga niet kent in de 40-jarige geschiedenis van de Jaguar Daimler Club Holland. De getallen spreken voor zich: rond de 1200 bezoekers, een verzameling van zo’n 500-600 Jaguars, een diner voor ruim 300 gasten en een concours tijdlijn met 52 auto’s.

Een woordje van dank

Het lustrumfeest was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de inspanning van vele leden. Het leek ons dan ook gepast om al deze leden hier te vermelden:

Ereleden Adri van Missel en Ferry Ferbrache hebben het inschrijven van de nieuwe leden voor hun rekening genomen.

Verder hebben in de clubwinkel geholpen: Yvonne Bakker, Tineke Bouman, Lucy Wolfs, Rosetta Ouwerkerk, Ria Paans en natuurlijk Suzanne Jeukens. De volgende leden hebben geassisteerd bij het geleiden van de Jaguars naar de parkeerplaatsen en bij de balie: Dick en Wil Tijsterman, Woltjek Polomski en Loes Faijdherbe, Hans en Carina Koopman, Joan Rijsenbrij en Plony Kester, Ton en Lucy Boele, Jacques en Ans Biemond, Gerrit en Petra te Vaarwerk, Wim en Loes van ’t Hof, Jan en Raiza Burghoorn, Jan en Addie Panman, Jan Sinoo, Ton Brinkerink, Tineke Bouman, Henk Blazer, Mieke van Does, Jantien Lasschuit en Elisabeth Henneveld.

Voor het concours zijn er naast uiteraard Rob van Pernis vele leden actief geweest.

Allereerst de juryleden Henk Bongertman, Piet Jan van Duren, Diederik van Linden, Geert Stenger, Geert-Jan Tax, Dolf Peeters en Edwin Hartendorp. Voor het verspreiden van folders en het opstellen van de auto’s: Jon, Roos, Tom en Daan Geertjes, Peter Ruifrok, Johan Belonje, Hans Borgonjen en Gert Stevens.

Aan de fotogalerij in de tent hebben meegeholpen: Gerrie en Bo de Vrieze, Jon Geertjes en Michel Poot. Parking van de auto ambulances werd verzorgd door Jurriaan Hartendorp.

Transport van de Lanchester uit 1936 van Wim van den Berg werd gerealiseerd door Harjo Ensing.

In de aanloop naar het lustrum toe vonden de vele aankondigingen, flyers, website updates en nieuwsbrieven hun weg naar de leden. Mede dankzij de inspanningen van Guido de Visser. Op de lustrum dag zelf zag u vlaggen, banners, informatiebordjes en programmaboekjes geproduceerd door Peter Meijer.

‘Last but not least’ is er natuurlijk de organiserende lustrumcommissie met Rob en Elisabeth Henneveld, Harry Knoop, Martien Harteveld en Wim Rimmelzwaan.

Foto's

Heeft u foto’s die u graag met ons wilt delen? dat kan!
Via de onderstaande knop kunt u door middel van wetransfer uw foto’s naar ons toesturen.

Vermeld webmaster@jdch.nl als geadresseerde en wij zien uw foto’s graag tegemoet!

Foto compilatie

Voor een impressie van deze bijzondere dag hebben we gekozen voor een fotoverslag van verschillende fotografen waaronder Robbert Moree, Rob Kaag, Hans Borgonjen, Rosetta Ouwerkerk, Lo Bour en Yolanda Simarro.