menu sluiten

AFGELAST British Carparts Day 2020

onderdelendag749

Beste JDCH leden,

Zoals u zich vast nog wel herinnert, is onze Lifestylebeurs / Onderdelendag in 2019 samengegaan met de British Car Parts Day

Vrijwel alle Britse merken doen hieraan mee om voldoende schaalgrootte te bereiken voor zowel standhouders, als bezoekers..

Dit jaar waren alle voorbereidingen in volle gang om met een goed protocol, de beurs in Gorinchem te kunnen laten doorgaan.

Helaas zijn de ontwikkelingen rondom corona zodanig dat de BCPD organisatie heeft moeten besluiten om de editie van 25 oktober 2020 af te blazen.

Veel bezoekers behoren tot de risico leeftijd, het is een indoor evenement en uitvoering van het protocol zou moeilijk worden.

Het JDCH bestuur begrijpt en onderschrijft de keuze volledig. Het zou onverantwoord zijn om risico’s te nemen met de gezondheid van onze leden.

De BCPD organisatie zal zelf ook nog met een Persbericht naar buiten komen, maar we willen u graag alvast in kennis stellen van dit besluit.

We kijken uit naar de volgende editie die waarschijnlijk op zondag 31 oktober 2021 plaats zal vinden, als de omstandigheden

dat tegen die tijd toelaten.

Pieter van der Horst en Cees Ouwerkerk