menu sluiten

Kortingsactie

korting

KORTINGSCODE: feestdagen2020

Het jaar is al bijna weer voorbij, wat gaat de tijd toch snel. En wát een bijzonder jaar, wat is er toch veel gebeurd en toch ook weer niet. De wereld staat nog steeds op zijn kop door het beruchte COVID-19 virus. We hopen dat het jullie allen bespaard is gebleven en zal blijven.

Doordat de activiteiten totaal stil kwamen te liggen, hebben we elkaar niet kunnen ontmoeten op de manier zoals wij die graag willen. Misschien bleven veel van onze auto’s zelfs wel op stal…. Maar één ding is zeker: het virus gaat weer voorbij, we behouden ons geduld, gebruiken ons verstand en hopen het komende jaar weer te kunnen en mogen genieten van onze mooie ritten en activiteiten.

Het bestuur heeft besloten onze leden een tegemoetkoming te schenken om het leed iets te verzachten. Een geste naar onze leden die onze club trouw zijn, ook in donkere tijden.

Als u een bestelling doet in de webwinkel krijgt u een korting van maar liefst 15% op de totale aankoop! Deze eenmalige actie is geldig van 1 november 2020 t/m 31 december 2020, maar liefst 2 maanden de tijd om deze korting te verzilveren. Het is de moeite waard om eens te kijken of u iets van uw gading vindt. De komende feestdagen als sinterklaas of kerst zijn bij uitstek een moment om eens iets cadeau te geven aan uzelf of aan een van uw familie- of gezinsleden.

Wij wensen u als bestuur veel winkel plezier en het voornaamste: dat u allen gezond blijft.

Let op:
· de korting is niet van toepassing op de producten van Miller’s Oil
· de korting is niet van toepassing op de verzendkosten
· de korting kan per lid 1x worden gebruikt