menu sluiten

E4Travel

Sinds vele jaren organiseert E4Travel korte en lange toertochten voor eigenaren van sportieve, klassieke en exclusieve auto’s. Velen kennen ons gezien we sinds 2009 buitenlandse tochten voor de Jaguar Daimler Club Holland hebben georganiseerd. Bij E4Travel kan iedereen met elk merk auto deelnemen, het plezier van de autohobby staat voorop.

Onder andere hebben we de afgelopen jaren Noord-Frankrijk ‘gedaan’, zijn in Kroatië beland, hebben de jaarlijkse vaste reis naar het ultieme Britse tuinfeestje, de Goodwood Revival, en sluiten het jaar af met een culinaire herfstreis naar Luxemburg. Volgens een jaren beproefd en uitgewerkt concept reizen we met maximaal 20 teams en rijden we zo’n 4 uur op een dag. Er is dus nog tijd genoeg voor een museum, stadswandeling, lunch of een terrasje.

Omdat we grote waarde hechten aan het meegeven van de cultuur en historie van een streek waar we doorheen rijden en verblijven zijn er in elke tocht verrassende excursies inbegrepen. De hotels en verzorging liggen op hoog niveau (4-5 sterren). Omdat we zelf ook niet gejaagd willen leven overnachten we altijd meerdere nachten in 1 hotel; u hoeft dus niet uit de koffer te leven. Het routeboek is uitermate compleet met vele tips, toeristische informatie, de BOL-PIJL route met kaarten.

We leveren tevens bij alle ritten de digitale GPX routebestanden mee. Deze kunt u op een Apple of Android telefoon of tablet laden. Naast dat u het gemak van de digitale kaart en locatie hebt kunt u zo ook fouten of problemen makkelijk oplossen of zelfs geheel zonder routeboek rijden.
Wij zijn aangesloten bij het garantiefonds reisgelden GGTO.