menu sluiten

Regio Zuid

De JDCH-leden die al wat langer lid zijn weten nog dat deze regio vroeger Regio Zuid-Oost heette. Geografisch gezien omvat de regio een heel klein stukje van de provincie Utrecht, het oostelijk deel van de provincie Noord-Brabant en de provincie Limburg.

In deze regio vindt u wellicht de meest variërende landschappen; van weidse landschappen in Noord-Brabant tot het pittoreske Limburgse Heuvelland. Allemaal met een eigen karakter! Wat ze echter gemeen hebben is de bourgondische levensstijl die altijd terug te vinden is in de evenementen die in en door deze Regio georganiseerd worden.
Al vroeg in het jaar, in januari, is de JDCH elk jaar vertegenwoordigd bij InterClassics & TopMobiel. Dit is de grootste klassiekerbeurs in de Euregio en misschien wel daarbuiten waar, naast de schitterende klassiekers, altijd unieke exemplaren te zien zijn die u wellicht maar één keer in uw leven ziet. U kunt op deze beurs ook terecht voor het scoren van een onderdeel dat u al lang zocht.

Ook staat ieder jaar British Car and Autojumble in Waalwijk op ons Regio-programma. Dit is een vrijblijvend evenement waar vele duizenden mensen met een hart voor Engelse automobielen bij elkaar komen. Er heerst altijd een feestelijke stemming met muziek, een hapje en een drankje of een picknick.

Elk jaar proberen we een Limburg-Weekend te organiseren; een meestal driedaags evenement ergens in Limburg waarin we genieten van mooie landschappen, wegen, lekker eten, gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten onze mooie auto’s.
Met de inzet van tal van clubleden is het mogelijk om al deze leuke dingen te kunnen organiseren.