menu sluiten

Onze doelstelling

De Jaguar Daimler Club Holland bestaat sinds november 1976. Het is een actieve club van eigenaren van- en geïnteresseerden in zowel klassieke als moderne Jaguars en Daimlers. Tegenwoordig kent de JDCH ca. 2000 enthousiaste leden in binnen- en buitenland.

Onze doelstelling is vooral het bevorderen van het onderlinge contact tussen geïnteresseerden in deze fraaie automobielen en het organiseren van bijeenkomsten. Deze zijn zeer sociaal van aard, waarbij ook de partners van de leden van harte welkom zijn. Daarbij kunnen wederzijds de technische ervaringen van reparatie of restauratie worden uitgewisseld, terwijl ook het competitie-element aandacht krijgt, o.a. bij toerritten en evenementen en in de vorm van beoordeling door een deskundige jury bij het jaarlijkse JDCH Concours d’Élégance.

De club organiseert voor haar leden elk jaar een groot aantal landelijke meetings, waarbij alle leden welkom zijn. Een jaarlijks terugkerend fenomeen is bijvoorbeeld de JDCH Lifestyle/Onderdelenbeurs, die in de maand oktober centraal in het land wordt gehouden. Ook is de Jaguar Daimler Club Holland aanwezig op bekende klassiekerbeurzen zoals de British Cars & Lifestyle beurs en InterClassics & TopMobiel in het MECC in Maastricht.


Ook zijn er jaarlijks twee ritten naar het buitenland. Daarnaast vindt er in elk lustrumjaar een internationale rit plaats van ongeveer 2 weken.

Het clubmagazine The Jaguar Gazette verschijnt tweemaandelijks, dus zes keer per jaar en bevat aankondigingen van evenementen, verslagen met foto’s van de bijeenkomsten, technische artikelen, ingezonden stukken, uittreksels uit binnen- en buitenlandse magazines en uiteraard het laatste Jaguar/Daimler nieuws. Verder is er in elke ‘Gazette’ een aantal vaste rubrieken ondergebracht en kunnen de JDCH-leden gratis advertenties plaatsen voor de koop en verkoop van auto’s en onderdelen.

Maak kennis met het bestuur van de club

Bekijken