Dagelijks Bestuur

Wat rijden de leden van het Dagelijks Bestuur?

Rien heeft jarenlang voor dagelijks gebruik een jaguar gereden. Eerst een S-type en later een XK. Inmiddels voor woon-werk een Landrover Discovery Sport, maar de weekenden kun je hem vinden in zijn E-type OTS uit 1962 of in zijn XJSC uit 1986. Lekker open dakje rijden! De E-type voor een sportief rondje of de XJSC voor een comfortabele rit. Deze laatste gaat ook mee met de lustrumrit in Kroatië!

ff_team4_retina_bw
Wim rijdt in een Jaguar XK150 DHC die hij het liefst hard aan werk zet tijdens één van de rally’s of toerritten waar hij met zijn auto te vinden is. In het dagelijks leven komt hij van A naar B in een Jaguar XF. Nu is hij op zoek naar een restauratieproject om een auto van binnen en van buiten te leren kennen.
image-2016-09-13

Paul is vanaf 2012 lid van de JDCH, helaas toen nog zonder jaguar. Eigenlijk best wel kaal, totdat hij in mei 2014 een fraaie XJ-SC cabriolet uit 1987 aanschaft. Een bijzonder prettige auto met dat multi-variabele targa-dak, maar wel wat complex met die 12-cilinders. Toen deze derde auto feitelijk tweede auto werd, moest er toch worden omgekeken naar een meer praktische auto welke ook alledaags ingezet kon worden. Dit werd een fraaie XJ8, 350 uit 2003 in een mooi British Racing Green.