menu sluiten

Dagelijks Bestuur

 • Jan Bouman

  Secretaris

  Jan is de contactpersoon van de club en bestuur. Hij houdt lopende zaken bij, bereidt bestuursvergaderingen voor en zorgt voor de verslaglegging.
 • Jan Sinoo

  Voorzitter

  Jan Sinoo is Voorzitter van de Jaguar Daimler Club Holland en verantwoordelijk voor het besturen van de club.
 • Rien Paans

  Penningmeester

  Beheert het geld van de club, incasseert contributie en doet de boekhouding. Werkt samen met alle andere functionarissen.

Wat rijden de leden van het Dagelijks Bestuur?

Rien heeft jarenlang voor dagelijks gebruik een jaguar gereden. Eerst een S-type en later een XK. Inmiddels voor woon-werk een Landrover Discovery Sport, maar de weekenden kun je hem vinden in zijn E-type OTS uit 1962 of in zijn XJSC uit 1986. Lekker open dakje rijden! De E-type voor een sportief rondje of de XJSC voor een comfortabele rit. Deze laatste gaat ook mee met de lustrumrit in Kroatië!


Jan is sinds 2002 lid van de Club. Hij reed toen in een Jaguar XK8, indertijd geen klassieker. Door de club raakte Jan (weer) enthousiast voor zijn hobby: oude auto’s nieuw leven in te blazen. Samen met zijn zoon heeft hij een Jaguar E-type Series 1½ onder handen genomen. Het geheel nadert nu zijn voltooiing en met deze gerestaureerde, bijna nieuwe E-type zal dit jaar de Schotlandreis gereden moeten worden.

.


Jan, bezit overigens zelf geen Jaguar. Maar de vrouw van de secretaris bezit wel een XK uit 2010, waarin de secretaris ook af en toe mee mag rijden.