Contact

Graag beantwoorden wij al uw vragen. Hieronder staan de directe contactgegevens van een deel van het bestuur van de Jaguar Daimler Club  Holland. U kunt uw vraag of opmerking direct aan de juiste persoon sturen voor het snelste antwoord.

Heeft u een technische vraag over uw Jaguar of Daimler of over één van de onderdelen hiervan, dan kunt u deze stellen op het ledenforum. Technisch bestuurslid Henk Bongertman houdt het forum in de gaten en zal proberen om uw vraag snel te beantwoorden.

Weet u niet aan wie u uw vraag het beste kunt stellen, maak dan gebruik van het hieronder geplaatste contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat uw vraag of opmerking zo snel mogelijk bij de juiste persoon terecht komt.

 • Suzanne Jeukens

  Clubwinkel

  Is verantwoordelijk voor het op peil houden van de artikelen binnen de JDCH-Clubwinkel en het verzenden van de aangekochte artikelen.
 • Rien Paans

  Penningmeester

  Beheert het geld van de club, incasseert contributie en doet de boekhouding. Werkt samen met alle andere functionarissen.
 • Paul Rademacher

  Secretaris

  Is verantwoordelijk voor het uitschrijven en plannen van de vergaderingen, alsmede het opstellen van de notulen.
 • Ton van Kempen

  Ledenadministrateur

  Is verantwoordelijk voor het doorvoeren en beheren van alle ledenmutaties.
 • Lo Bour

  Hoofdredacteur

  Lo Bour Is verantwoordelijk voor het tot stand komen van het tweemaandelijkse clubmagazine van de Jaguar Daimler Club Holland; de Jaguar Gazette.
 • Rob van Pernis

  Archivaris

  Zorgt voor het verzamelen en beheren van alle historische uitingen van de JDCH, waaronder het clubmagazine Jaguar Gazette en de technische artikelen. Tevens organisator van het jaarlijkse JDCH Concours d'Élégance.
 • Martien Harteveld

  Webmaster

  Draagt zorg voor het operationeel houden van de website en is het eerste aanspreekpunt bij technische- en functionele vragen en/of storingen. Verzorgt de maandelijkse digitale nieuwsbrief.
 • Rob Jeukens

  Evenementencoördinator

  Is binnen de JDCH verantwoordelijk voor het organiseren van (o.a.) het jaarlijkse clubfeest en de JDCH Lifestyle/Onderdelenbeurs.

Contactformulier

Uw naam (*)

Uw email *)

Onderwerp

Uw bericht

captcha