menu sluiten

Contact

Graag beantwoorden wij al uw vragen. Hieronder staan de directe contactgegevens van een deel van het bestuur van de Jaguar Daimler Club  Holland. U kunt uw vraag of opmerking direct aan de juiste persoon sturen voor het snelste antwoord.

Heeft u een technische vraag over uw Jaguar of Daimler of over één van de onderdelen hiervan, dan kunt u deze stellen aan ons technisch bestuurslid Henk Bongertman hij zal proberen om uw vraag snel te beantwoorden.

Weet u niet aan wie u uw vraag het beste kunt stellen, maak dan gebruik van het hieronder geplaatste contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat uw vraag of opmerking zo snel mogelijk bij de juiste persoon terecht komt.

 • Steven Leussink

  Webmaster

  Draagt zorg voor het operationeel houden van de website en social media en is het eerste aanspreekpunt bij technische- en functionele vragen en/of storingen. Verzorgt de maandelijkse digitale nieuwsbrief.
 • Jean Knoben

  Webmaster

  Draagt zorg voor het operationeel houden van de website, de ICT en het beheren van de Vraag & Aanbod rubriek. Verzorgt de maandelijkse digitale nieuwsbrief.
 • Marry Jansen

  Clubwinkel

  Is verantwoordelijk voor het op peil houden van de artikelen binnen de JDCH-Clubwinkel en het verzenden van de aangekochte artikelen.
 • Jan Bouman

  Secretaris

  Jan is de contactpersoon van de club en bestuur. Hij houdt lopende zaken bij, bereidt bestuursvergaderingen voor en zorgt voor de verslaglegging.
 • Robbert Moree

  Hoofdredacteur

  Robbert Moree is verantwoordelijk voor het tot stand komen van het tweemaandelijkse clubmagazine van de Jaguar Daimler Club Holland; de Jaguar Gazette.
 • Jan Sinoo

  Voorzitter

  Jan Sinoo is Voorzitter van de Jaguar Daimler Club Holland en verantwoordelijk voor het besturen van de club.
 • Rien Paans

  Penningmeester

  Beheert het geld van de club, incasseert contributie en doet de boekhouding. Werkt samen met alle andere functionarissen.
 • Bram Limburg

  Ledenadministrateur

  Is verantwoordelijk voor het doorvoeren en beheren van alle ledenmutaties.

Contactformulier