menu sluiten

Lid worden

Als u reeds een Jaguar of Daimler bezit, kunt u lid worden. Bezit u (nog) geen Jaguar of Daimler dan kunt u begunstiger worden. U heeft dan dezelfde rechten als andere leden, maar geen stemrecht op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Als lid van de Jaguar Daimler Club ontvangt u zes maal per jaar de glossy Jaguar Gazette, met de clubagenda, evenementsverslagen, technische informatie over Jaguars en Daimlers, restauratieverslagen, het laatste Jaguar-nieuws, informatie over onze buitenlandritten, een Vraag & Aanbod rubriek, de artikelen van onze clubwinkel, bestuursinformatie, nieuwe leden en advertenties van bedrijven, sponsors en bedrijven waar u met de clubpas tegen korting kunt kopen.

Verder heeft u de mogelijkheid om aan alle evenementen deel te nemen die de club voor haar leden organiseert.

Op de website heeft u toegang tot het historisch archief van de club, waar in de  clubbladen vanaf 2012 toegankelijk zijn. Alle technische artikelen worden separaat toegankelijk gemaakt, waardoor er een rijk technisch archief op zoekwoorden toegankelijk is. U beschikt over de nieuwste informatie van de Vraag & Aanbod rubriek, waar u de door u gezochte auto of onderdelen als eerste tegen kunt komen!

Als laatste moet genoemd worden dat u deel gaat uitmaken van een gezellige, toegankelijke club waar de leden elkaar op de clubevenementen ontmoeten en vriendschappen aangaan!
Het eenmalige inschrijfgeld en de jaarlijkse contributie zijn respectievelijk € 15,- en € 60,- op basis van automatische incasso. Het clubjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. Nieuwe leden die zich tussen 1 maart en 1 oktober aanmelden krijgen een reductie op de contributie voor het lopende jaar. Aanmelden vanaf oktober betekent 13 maanden lidmaatschap tegen betaling van 1 jaarcontributie (+ inschrijfgeld). Vanwege de hogere portokosten geldt voor leden met een buitenlands adres een toeslag van € 20,-. Bij het aanmelden rekent u direct via de clubwinkel voor het 1e clubjaar af via IDEAL.

Jongeren lidmaatschap: Jongeren tot 30 jaar kunnen wij een aantrekkelijk afwijkend abonnement aanbieden. Dit lidmaatschap kost slechts € 25,= per jaar, je betaalt geen inschrijfkosten en je hebt dezelfde rechten. Er is één beperking: je leest ons clubblad digitaal via de website. Bij interesse: mail je gegevens aan administrateur@jdch.nl, vermeld daarbij “jongeren abonnement”. Vanaf je 30e gaat het over in een “normaal” abonnement.

Lid worden van de Jaguar Daimler Club Holland