Lid worden

Jubileum aanbieding. Als lid van de Jaguar Daimler Club ontvangt u zes maal per jaar de glossy Jaguar Gazette, met de clubagenda, evenementsverslagen, technische informatie over Jaguars en Daimlers, restauratieverslagen, het laatste Jaguar-nieuws, informatie over onze buitenlandritten, een Vraag & Aanbod rubriek, de artikelen van onze clubwinkel, bestuursinformatie, nieuwe leden en advertenties van bedrijven, sponsors en bedrijven waar u met de clubpas tegen korting kunt kopen.
Verder heeft u de mogelijkheid om aan alle evenementen deel te nemen die de club voor haar leden organiseert.

Op de website heeft u toegang tot het historisch archief van de club, waar in de loop van de tijd alle clubbladen die ooit zijn uitgebracht, toegankelijk worden gemaakt. Alle technische artikelen worden separaat toegankelijk gemaakt, waardoor er een rijk technisch archief op zoekwoorden toegankelijk is.
Verder is er een Ledenforum, waar de leden met elkaar van gedachten kunnen wisselen en (technische) ervaringen kunnen uitwisselen. U beschikt over de nieuwste informatie van de Vraag & Aanbod rubriek, waar u de door u gezochte auto of onderdelen als eerste tegen kunt komen!
Als laatste moet genoemd worden dat u deel gaat uitmaken van een gezellige, toegankelijke club waar de leden elkaar op de clubevenementen ontmoeten en vriendschappen aangaan!

Nu gereduceerd tarief! Aanbieding vanwege ons lustrum: U betaalt één jaarcontributie tot 1 november 2018. Daarnaast wordt het eenmalige inschrijfgeld u niet in rekening gebracht. Dit betekent voor u € 55,- op basis van automatische incasso. Het boekjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. Vanwege de hogere portokosten geldt voor leden met een buitenlands adres een toeslag van € 20,-. Bij het aanmelden rekent u direct via de clubwinkel af via I-DEAL.

 

Lid worden van de Jaguar Daimler Club Holland

Ik wil lid worden