menu sluiten

British Car Club Day

bccd_jdchUA
Status per 13 november 2021: De BCCD gaat door op 28 november.

Op zondag 28 november 2021 organiseren wij samen met 17 Engelse Autoclubs, voor de 4e keer dit grote British Autoclub festijn:

BRITISH CAR CLUB DAY

Dit jaar in de EXPO Hallen te Houten, op een oppervlak van ruim 5000 m2 verwelkomen we nog meer bedrijven en autoclubs dan vorige jaren.
Het unieke concept van het grote aantal clubleden met onderdelen en de vele stands van commerciële aanbieders maakt deze dag al jaren tot een enorm succes met zeer veel bezoekers.

Op 1 september hebben is de inschrijving voor Exposanten en Clubleden met onderdelen geopend. Een overweldigend aantal bedrijven en clubleden hebben wij reeds mogen inschrijven. Daarom wacht niet te lang om zeker te zijn van deelname, meld je aan op de BCCD site: www.britishcarclubday.com

Voor een bezoek aan de British Car Club Day op 28 november 2021 heb je een toegangsbewijs nodig. Volgens de huidige corona voorschriften is registratie verplicht. Koop daarom vooraf je tickets online via de BCCD website: Entree Tickets – British Car Club Day  Hiermee voorkom je onnodig lang wachten bij de ingang op de dag zelf.