menu sluiten

KNAC goes USA

San Francisco golden-gate-bridge1024

19 mei, 2021 t/m 06 jun, 2021

In de activiteitenagenda van de KNAC zijn er vanwege het coronavirus al meerdere evenementen uitgesteld naar een latere datum of zelfs al geannuleerd. Ook de KNAC goes USA reis zal vanwege deze reden verzet worden.

USA Autoreizen heeft in nauw overleg met de deelnemers en de KNAC, besloten deze 19-daagse reis te verzetten van 13 mei 2020 naar 19 mei 2021. Gelukkig hebben we de auto’s, die al in containers geladen waren, tijdig kunnen tegenhouden. De deelnemers hebben hun auto’s inmiddels opgehaald bij de vervoerder.

Deze verschuiving naar 2021 biedt tevens kansen voor KNAC leden om alsnog in te schrijven voor deze reis. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie over de route en de bezienswaardigheden die bezocht gaan worden, ziet u hieronder de aankondiging van de reis zoals die oorspronkelijk op onze website stond.

Op een nog nader te bepalen datum zal USA Autoreizen nog een informatiemiddag over deze reis gaan organiseren. We wachten de ontwikkelingen van het Coronavirus af alvorens we een datum vastleggen. Mocht u daarbij aanwezig willen zijn, stuur dan een mail aan marcel@usaautoreizen.nl of aan ledenservice@knac.nl en u krijgt een uitnodiging.

Met het bestuur van de JDCH is overeengekomen dat JDCH leden, als zij aan deze reis deelnemen met hun eigen Jaguar/Daimler, een korting krijgen. De eerste inschrijvingen van Jaguar Club leden zijn al ontvangen.

We bezoeken o.a. de Grand Canyon, Monument Valley,  Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite Park. Ook het mooiste stuk Route 66, de Tioga Pass en Highway 1 van San Francisco naar Los Angeles staan op het programma. Zie https://www.usamotorreizen.nl/autoreizen/knac/ voor een beschrijving van de route en prijsinformatie. Wilt u als JDCH lid inschrijven voor deze reis, mail dan naar knacgoesusa@jdch.nl en het speciale JDCH inschrijfformulier zal u worden toegezonden

Op 20 april en 11 mei 2019 worden er informatiemiddagen georganiseerd in het ANWB gebouw in Den Haag, toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de KNAC. Ga naar www.knac.nl/gaat-u-met-ons-mee-naar-de-states om u hiervoor (max. 2 personen) in te schrijven.

Het maximaal aantal deelnemende equipes aan deze Amerika reis is gesteld op 30.

Download:

Digitale A4 folder KNACgoesUSA

Wij wijzen u erop dat dit een reis is die door derden georganiseerd wordt. De voorwaarden wijken daarom af van de door de JDCH georganiseerde buitenlandreizen en wij dragen daarvoor dan ook geen verantwoordelijkheid. Voor de JDCH leden hebben we wel een korting kunnen bedingen van € 100,- per equipe indien men met zijn eigen Jaguar/Daimler aan deze KNAC reis deelneemt.