menu sluiten

KNAC goes USA

San Francisco golden-gate-bridge1024

De Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC) heeft USA Autoreizen gevraagd om voor haar 12.000 leden van 13 t/m 31 mei 2020 een 19-daagse reis in het zuidwesten van Amerika te organiseren. Met het bestuur van de JDCH is overeengekomen dat JDCH leden, als zij aan deze reis deelnemen met hun eigen Jaguar/Daimler, een korting krijgen. De eerste inschrijvingen van Jaguar Club leden zijn al ontvangen.

We bezoeken o.a. de Grand Canyon, Monument Valley,  Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite Park. Ook het mooiste stuk Route 66, de Tioga Pass en Highway 1 van San Francisco naar Los Angeles staan op het programma. Zie https://www.usamotorreizen.nl/autoreizen/knac/ voor een beschrijving van de route en prijsinformatie. Wilt u als JDCH lid inschrijven voor deze reis, mail dan naar knacgoesusa@jdch.nl en het speciale JDCH inschrijfformulier zal u worden toegezonden

Op 20 april en 11 mei 2019 worden er informatiemiddagen georganiseerd in het ANWB gebouw in Den Haag, toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de KNAC. Ga naar www.knac.nl/gaat-u-met-ons-mee-naar-de-states om u hiervoor (max. 2 personen) in te schrijven.

Het maximaal aantal deelnemende equipes aan deze Amerika reis is gesteld op 30.

Download:

Digitale A4 folder KNACgoesUSA

Wij wijzen u erop dat dit een reis is die door derden georganiseerd wordt. De voorwaarden wijken daarom af van de door de JDCH georganiseerde buitenlandreizen en wij dragen daarvoor dan ook geen verantwoordelijkheid. Voor de JDCH leden hebben we wel een korting kunnen bedingen van € 100,- per equipe indien men met zijn eigen Jaguar/Daimler aan deze KNAC reis deelneemt.