menu sluiten

Lustrumviering

lustrum1-2
Publicatiedatum: 26 februari, 2022

Dit jaar viert onze Club haar 45 jarige bestaan en ons geliefde automerk Jaguar bestaat 100 jaar. Dat moet gevierd worden en wel op 3 september 2022! Wij hebben een unieke locatie gevonden centraal gelegen in het land, Fort Voordorp in Groenekan, https://fortvoordorp.nl. Het programma is gericht op een informeel samenzijn met aandacht voor Jaguars, beweging, muziek, en de inwendige mens. Dit keer is er een aantal bijzondere co-evenementen gepland, de andere artikelen doen hiervan verslag. Namens de Lustrum Commissie wil ik u van harte uitnodigen om in te schrijven. Tot september wordt u op de hoogte gehouden via de Gazette en onze social media, dus houdt deze in het vizier! Inschrijven kan vanaf maandag 7 maart.

Aangezien het lustrumfeest samenvalt met de Formule 1 kwalificatierace op Zandvoort, zal er een groot scherm aanwezig zijn met een livestream van de race.

Op het lustrumfeest zal ook een aantal sub-evenementen georganiseerd worden:

Allereerst is daar het Concours d’Élégance. Al jaren bekend bij leden die hun auto willen laten beoordelen door onze experts die de authenticiteit van het automobiel tot het laatste boutje en moertje nagaan. De bolides die in de prijzen vallen zijn meestal in betere staat dan toen zij de fabriek verlieten een aantal era geleden. Elders in deze Nieuwsbrief kunt u alle details lezen en zich opgeven. Ook zijn er verschillende prachtige auto’s uit de Swallow Sidecar generatie te bewonderen en andere pre-Jaguar modellen. Ook zij krijgen een speciale plek op het Fort. Er is naarstig gespeurd naar bijzondere Jaguars die wij onder het kopje Specials tentoonstellen. Met zeer veel vakmanschap is er geklopt, geschroefd, en gesmeerd om deze exoten tot leven te brengen. Om de jonge generatie Jaguar rijders en hun, vaak, Youngtimers de ruimte te geven zult u ook hiervan kunnen genieten. Zoals u ziet, die-hard petrol heads kunnen hun hart ophalen op deze bijzondere locatie met gelijkgestemden en genietend van heerlijkheden voor de inwendige mens.