menu sluiten

Nieuwjaarsreceptie

Maurick 1024x661

Het is bijna 2018. Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie. We zoeken voor deze receptie altijd naar een mooie locatie en dat is ook dit keer weer gelukt.

Door Rob Jeukens.

Op zondag 7 januari bent u van harte welkom in Orangerie Kasteel Maurick in Vught voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Om ca. 14.00 uur houdt de voorzitter van de JDCH zijn nieuwjaarstoespraak en heft hij het glas (met bubbels) om op het nieuwe jaar te toasten. Tot 16.00 uur is er daarna gelegenheid om met clubgenoten onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samen te zijn. Misschien is dit ook een goed moment om alvast met uw clubgenoten de deelname aan de clubevenementen in 2018 te plannen.

Voor het verzorgen van de catering is het voor ons belangrijk te weten hoeveel mensen op de receptie aanwezig zullen zijn. Wilt U ons daarom laten weten met hoeveel personen u komt? Dit kan door een e-mail te sturen naar evenementen@jdch.nl

Kasteel Maurick is als volgt te bereiken.

Vanuit Tilburg Ter hoogte van Vught neemt u de afslag Vught / Sint-Michielsgestel, afrit 24. U volgt de borden ‘Kasteel Maurick’
Vanuit Utrecht / Nijmegen / ’s-Hertogenbosch Bij ‘s-Hertogenbosch blijft u de A2 volgen richting Eindhoven. Vervolgens neemt u de afslag Vught / Sint-Michielsgestel, afrit 24. U volgt de borden ‘Kasteel Maurick’.
Vanuit Eindhoven U neemt de afslag Vught / Sint-Michielsgestel, afrit 24. U volgt de borden ‘Kasteel Maurick