menu sluiten
SS90

Alle JDCH-leden zijn welkom als bezoeker. Daar zijn geen kosten aan verbonden en u hoeft zich ook niet aan te melden. In verband met de logistiek worden bezoekers verwacht alleen te komen kijken en niet de hele dag te blijven. Maar uiteraard is er voor u wel koffie en thee. Gezien de coronasituatie wordt u geacht de 1,5-meterregel te respecteren en niet te komen indien u redelijkerwijs mag vermoeden geïnfecteerd te (kunnen) zijn. Mede in verband met de 1,5-meterregel zullen bezoekers alleen gefaseerd op het terrein worden toegelaten.

Als deelnemer aan de tourrit gaat u met het volgende akkoord.

Vrijwaring van het bestuur en de organisatie van de JDCH voor elke aansprakelijkheid in verband met het gebruik van uw voertuig op de weg. Mogelijk gebruik van een foto van u en/of uw klassieke voertuig op onze website. Vermelding van uw naam en voertuig met bouwjaar op het rallyschildje. De opgegeven persoonsgegevens gebruikt de JDCH uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft opgegeven en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

EVENEMENTGEGEVENS

Voor de deelnemers aan de tourrit van Egels Erfgoed & High Tea

Deelname is alleen mogelijk voor de eigenaren van een Austin Seven Swallow, SS I & SS II: Saloon, Drophead Coupé, Tourer of Airline, SS90 & SS100, SS/Jaguar tot en met bouwjaar 1951 (MK IV en MK V) en Wolseley Hornet Swallow.

Datum: zaterdag 25 juli 2020

Inloop vanaf: 10.00 uur

Start facultatieve tourrit: 13.00 uur

Aanvang high tea: 14.30 uur

Aanmelden tot uiterlijk: woensdag 15 juli 2020 door een inschrijfformulier aan te vragen

Inschrijfformulier aanvragen per mail: archivaris@jdch.nl

Inschrijfformulier aanvragen per telefoon: 055 – 506 234 9

Kosten deelname tourrit: € 10,- per persoon.

Kosten deelname high tea: € 19,50 per persoon

Bijzonderheid: De high tea is zeer uitgebreid, dus neem als deelnemer hieraan een heel klein lunchpakketje mee.

Kosten uiterlijk te voldoen: maandag 20 juli 2020

Kosten voldoen op IBAN-nummer: NL52 INGB 0001 3404 97 ten name van Rob van Pernis en onder vermelding van Engelse erfgoedrit

Start- en eindadres bij: Peter Ruifrok, Boxbergerweg 119, 7431 PM, Diepenveen, telefoon 06 – 119 231 66

Bij de aanmelding (onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer) vernemen wij graag met hoeveel personen u deelneemt.

EVENEMENTGEGEVENS (voor bezoekers):

Alle JDCH-leden zijn zaterdag 25 juli welkom als bezoeker. Daar zijn geen kosten aan verbonden (ook een kopje koffie of thee is gratis) en u hoeft zich ook niet aan te melden. Wel wordt u verzocht alleen te komen en niet de gehele dag te blijven. In verband met de coronacrisis dient u de 1,5-meterregel te respecteren en niet te komen indien u redelijkerwijs mag vermoeden geïnfecteerd te kunnen zijn. Bovendien zullen de bezoekers als gevolg van de 1,5-meterregel gefaseerd op het terrein worden toegelaten.