menu sluiten

Aankondiging nieuwe Hoofdredacteur!

thumbnail_FullSizeRender

In de Gazette heeft u kunnen lezen dat Lo Bour na 8 jaar het stokje als hoofdredacteur wilde doorgeven aan een opvolger. Het bestuur heeft de vacature geplaatst en is daarmee op zoek gegaan naar een opvolger. Na uitgebreide verkennende gesprekken van bestuur en een aantal leden van de redactie met Robbert Moree, is geconcludeerd dat hij de ideale kandidaat is voor het vervullen van de functie hoofdredacteur. Hij zal daarmee de verantwoordelijkheid krijgen voor Gazette, website en social media-uitingen. Het bestuur zal hem benoemen met ingang van het volgende nummer. Lo Bour heeft aangegeven wel graag te blijven schrijven voor de Gazette. Gezien zijn kennis en ervaring zal er nog menig mooi artikel van zijn hand volgen.

Robbert schrijft al enige jaren voor de Gazette en dan vooral verslagen van de races op Goodwood en van de Mille Miglia. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor Great British Cars magazine, de website Cinecars en het maandblad Auto Motor Klassiek. Hij is mede uitgever van het blad Youngtimer Magazine. Een enkele keer schrijft hij voor Octane Magazine, PUUR Porsche magazine en Volvo Drive magazine. In het dagelijks leven is hij internationaal water en klimaatadviseur voor het Ministerie van Infrastructuur en Watermanagement.

Robbert rijdt zelf een 17 jaar oude Jaguar XK8 en droomt nog vaak van de kans die hij niet greep om een betaalbare E-type FHC serie 1,5 te kopen.

Robbert wil met het redactieteam graag aan de slag en kijkt uit naar de ideeën die daar leven. Daarnaast hoopt hij dat de leden actief contact zoeken met de redactie voor artikelen en verslagen. Daarmee kunnen we het mooiste clubblad van Nederland aantrekkelijk houden voor de leden en als showcase van onze club naar buiten.