menu sluiten

Foto’s & Interviews t.b.v. JDCH 45 jaar jubileumboek

Pasfotowand_UA

In 2022 bestaat de JDCH 45 jaar.
Ter gelegenheid van dat heugelijke feit zal Gazette #2 (maart/april) in 2022 worden vervangen door een jubileumboek.

Interviews
Het jubileumboek wil een boek van en voor leden zijn. Daarom willen we leden interviewen uit alle decennia dat de club sinds 1977 bestaat. De redactie van de Gazette vraagt leden om of zichzelf aan te melden of suggesties te doen voor leden die een mooi verhaal hebben over hun Jaguar of Daimler of over belevenissen in het kader van de JDCH.

U kunt zich met naam, telefoonnummer, type Jaguar of Daimler en informatie over sinds wanneer lid, melden bij de redactie. Stuur daarvoor een mail naar:   redacteur@jdch.nl 

Een van de redacteuren zal vervolgens contact met U opnemen over een afspraak voor een interview.

Portret foto’s
Het bestuur van de JDCH zou het leuk vinden om op de binnenkant van het jubileumboek cover, een compilatie van pasfoto’s of portretfotootjes van alle leden van de vereniging te plaatsen. Dat betekent dat de weergave van deze foto’s slechts1x1 cm wordt. U komt dus in klein formaat in het boek. Daarmee laten we zien dat een club uit mensen bestaat, die samen de club maken. Natuurlijk is het geen verplichting uw foto in te sturen. Doe het alleen als u dat een leuk idee vindt.

De pas- of portretfoto’s hoeven dus niet groot te zijn, het digitale bestand van uw profielfoto op LinkedIn of Facebook is groot genoeg. Vaak is dat een maximaal 300kb groot.

Uw portretfoto (of pasfoto) kunt u na inloggen uploaden via de JDCH website via deze link: Uploaden Portret Foto t.b.v JDCH Jubileumboek

Natuurlijk hopen wij dat veel leden hun fotootje insturen, zodat we een mooi beeld van de mensen van de club kunnen neerzetten.