menu sluiten

Winterartikelen clubwinkel

jdchmok

Beste mensen,

Koning Winter staat voor de deur! Het belooft een barre week te worden welke voor ons ligt, voor de één een feest voor de ander een drama. Omdat we toch zoveel mogelijk binnen/thuis moeten blijven, hebben we genoeg tijd om eens te zien wat de clubwinkel in huis heeft.

Om maar een voorbeeld te noemen: lekker warme chocomelk drinken uit onze mokken. Deze zijn beperkt op voorraad en dus… op = op. En heeft u de espresso kopjes al ontdekt? Exclusief verkrijgbaar bij JDCH, een echte eye catcher!

Om je op te warmen na een winterse wandeling gebruik je natuurlijk onze heerlijk wollig schapenkleed of een poncho over je schouders. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat beide producten uitstekend bevallen!

Om eens gezellig te knutselen met je kinderen/ kleinkinderen kunt u zich bezighouden met een stickerboek van Jaguar. Uren plezier voor jong en oud, hoe leuk is dat? Verkrijgbaar in de clubwinkel!

Deze tijd kunt u uiteraard ook gebruiken om uw auto op te poetsen, denk dan aan de ruime collectie van onderhoudsproducten van Autoglym. Ook hiervoor kunt u nu bij de clubwinkel terecht. Voor zowel het interieur als exterieur van uw bolide.

Op de prijspuzzel in het decembernummer van De Gazette heb ik ruim 60 juiste inzendingen ontvangen. Fantastisch dat er in grote getale op gereageerd is!  Dank voor alle uw enthousiasme.

De prijswinnaar van de kerstpuzzel staat vermeld in de komende Gazette (nummer 2 van 2021).