menu sluiten

Historic Grand Prix – AFGELAST

JDCH British race festival 2019 (214 van 93)

*** Dit evenement is afgelast vanwege nieuwe coronamaatregelen***

De aangekondigde aanscherpingen van de corona-regels hebben helaas flinke impact op de Zandvoort Race Classics. Zoals bekend is de aanwezigheid van publiek tijdens evenementen de komende 4 weken beperkt en iedereen moet ook een vaste zitplaats hebben. Met name deze laatste regel is niet toe te passen op een evenement als de Zandvoort Race Classics. Dit betekent dat de evenementen van JDCH op Zandvoort volgende week niet door mogen gaan. Het Concours d’Élégance op 17 juli en #60yearsofEtype op 18 juli zijn helaas allebei afgelast.
Het spijt ons dat dit leuke weekend niet door kan gaan. Wij hopen u in betere tijden weer te ontmoeten op één van onze evenementen.
——–

In plaats van het British Race Festival nemen we dit jaar deel aan de Historic Grand Prix op 17 en 18 juli a.s  op het vernieuwde circuit van Zandvoort.
Dit evenement, met als thema de jaren ‘80, belooft weer een echt spektakel te worden. Met races en demonstraties van onder andere historische formule 1, 2 en 3 wagens , de Dutch Vintage Sports Car Club, HARC 82-90, Masters Endurance Legends en Historic Grand Prix Cars, etc., heeft de organisatie een prachtig programma neergezet met voor ieder wat wils.
Wij hebben weer een mooie plek toegewezen gekregen op het terrein met nog 7 andere clubs.
Op zaterdag 17 juli is er ons jaarlijkse concours en zondag 18 juli ’60-jaar E-type’.
Daarnaast is er ook gelegenheid voor ‘toeschouwers’: kom dus met uw Jaguar of Daimler, want dan kunt u op onze stand parkeren. Meldt u tijdig aan. Wij hebben maar beperkt plaatsen.
De kosten voor deelname zijn 10 Euro per persoon per dag.
Aanmelden als ‘toeschouwer’ kan tot 3 juli middels e-mail naar  regio-noordwest@jdch.nl  met vermelding van ‘toeschouwer’ plus welke dag en type auto!
U krijgt bericht terug over deelname met dan ook de betaal info.