menu sluiten

Midzomer Event *AFGELAST*

IMG_9776 kopie

*AFGELAST*

Midzomer Event op zondag 27 juni 2021 in Huijbergen

Na de lange corona lockdown staat iedereen te trappelen om elkaar weer eens te zien. En waar kunnen we dat beter doen dan op een paardenfokkerij waar hoefgetrappel een dagelijks geluid is.

Alle JDCH leden – inclusief eventuele (klein)kinderen – zijn welkom vanaf 14:30 uur op de “Wolfshoeve”, een fokkerij van spring- en dressuurpaarden bij Pieter en Annemieke van der Horst in Huijbergen, vlakbij de Vliegbasis Woensdrecht. Elk jaar worden hier zo’n 20 veulens geboren, die soms als veulen worden verkocht. De meesten worden echter na een gedegen opleiding verkocht aan klanten uit alle windstreken. Voor die opleiding zorgen Dominique en Brecht D’Hoore-Van der Horst, de dochter van Pieter en Annemieke met haar man. Zij rijden beide dressuur op het hoogste wedstrijdniveau.

Naast de fokmerries, de jonge paarden en de wedstrijdpaarden, staan er ook drie dekhengsten op het bedrijf. Dominique en Brecht zullen in een clinic laten zien wat de opleiding van een dressuurpaard inhoudt en Pieter en Annemieke zullen jullie rondleiden op het bedrijf en meer vertellen over de fokkerij en alle moderne voortplantingstechnieken.

Naast paarden zijn er natuurlijk ook een groot aantal klassieke en moderne Jaguars (en Daimlers) te zien, omdat de finish van de rit “Zwerven door Brabant” gepland is op deze locatie.

Ook hier een ’60-jaar E-type event: het streven om veel (60?) E-type’s bij elkaar te krijgen.
We gaan dan proberen met de aanwezige E-type’s de cijfers 60 te vormen; met een drone kan er dan vanuit de lucht een schitterende foto gemaakt worden.
De E-type’s doen dan niet mee met de rit om (voordat die deelnemers van de rit terug binnenkomen) de ‘60 foto’ te kunnen maken.
De E-type’s  worden rond 14:00 verwacht.

Rond 16:00 uur zal de cateraar zorgen dat er voor iedereen wat te eten is.

Dit evenement is zeker ook een leuk uitje voor uw (klein)kinderen.

Evenementgegevens:

Naam: Midzomer Event

Datum: zondag 27 juni 2021

Start: 14.30 uur

Locatie: de Wolfshoeve, Staartsestraat 65, 4635RC Huijbergen (west-Brabant)

Organisator: Pieter van der Horst (evenmenten@jdch.nl)

Prijs: gratis voor JDCH leden en gezinsleden

Opgeven: via de JDCH website (digitaal aanmelden!).