menu sluiten

Picknickrit Regio Oost

overzicht

Picknick rit samen met andere Engelse klassiekers

Zondag 25 juli 2021

Toer- en picknickrit in Salland samen met andere Engelse klassiekers

Salland is een prachtige en landelijke regio waar bosrijk en kleinschalig coulissen landschap ingesloten ligt tussen het rivierenlandschap van de IJssel in het Westen en de Twentse heuvelrug in het Oosten. Samen met de DLOC (Daimler en Lanchester Owners Club) en individuele bezitters van andere Engelse oldtimers heeft de JDCH regio Oost een picknick rit uitgezet, die U niet alleen de gelegenheid geeft dit prachtige gebied te verkennen, maar ook beroemde andere Engelse merken van dichtbij te bewonderen. We verwachten 50 deelnemende auto’s en uiteraard krijgt U een rally schild ter herinnering. Gezien de Corona situatie wordt U geacht gevaccineerd te zijn dan wel een recente PCR test te hebben gehad (niet ouder dan 72 uur), of Corona doorstaan te hebben. Voor deze drie opties graag een bewijsje meenemen (geen zelfverklaring s.v.p.). Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 50 equipes (ca 100 deelnemers).

Let op: Uw deelname is pas gegarandeerd zodra U het inschrijfgeld voldaan heeft.

Start, picknick en finish vinden plaats thuis bij de JDCH regio coordinator Oost, Peter Ruifrok. Dat is in Diepenveen, een klein dorp vlak ten Noorden van Deventer. Ontvangst is er met koffie en koek vanaf ca 10 uur, en we proberen niet later dan 11 uur te vertrekken. Mocht U echter nog niet klaar zijn met het bewonderen van alle mooie auto’s, of een diepgaand gesprek over de voor- en nadelen van een pre-selector gearbox af willen maken: het programma heeft ruimte voor een flexibele invulling van de dag.

We rijden een acht, zodat de picknick en de finish ook in Diepenveen plaats vinden. Dit is ook uit praktische overwegingen: er zal een grote tent opgezet worden, mocht onverwacht het weer een beetje tegen vallen.

Beide helften van de acht zijn ieder ca 40 km lang en blijven ten Oosten van de IJssel in het schone Sallandse land. Na de picknick die ergens tussen 12 en 2 zal plaatsvinden, wordt de tweede helft van de acht gereden.

Het einde zal tegen 16 uur zijn, met thee en iets er bij, ook bij Peter Ruifrok thuis.

Organisator: Peter Ruifrok

Inloop vanaf: 10 uur

Start rit: ca. 11 uur

Aanmelden uiterlijk: 18 juli 2021, vol is vol!

Alleen aanmelden via digitaal aanmeldformulier!

Bijzonderheden: zelf Uw picknick meenemen!

Kosten: € 12.50 per persoon

Start-, lunch- en eindadres:             Boxbergerweg 119, 7431PM Diepenveen

Bij uw aanmelding vernemen wij graag met hoeveel mensen u deel wilt nemen.