menu sluiten

Herfsttintentoertocht

DSC03465

Herfsttintentoertocht oktober 2021

Dit jaar is gekozen voor de provincie Overijssel met het prachtige Sallandse landschap. De namen Lemelerberg en Holterberg zullen velen van u wel bekend voorkomen. Niet veel bossen, maar wel veel wegen omzoomd met groen, dat misschien al begint te kleuren. Garantie is er niet.

De ochtend begint met koffie en iets lekkers op een nog nader te bepalen locatie, waar we u vanaf 9.30 uur hartelijk mogen ontvangen. We starten dan tussen 10.30 en 11.00 uur met het eerste deel van de tocht (40-50 km), die afgesloten wordt met een gezamenlijke lunch. De middagrit is ook 40-50 km en zal eindigen om ongeveer 16.00 uur met een hapje en een drankje. Wilt u daarna nog dineren, dan kan dat op eigen initiatief.

De kosten voor dit leuke gebeuren houden we zo laag mogelijk: inclusief lunch, routeboek en het gebruikelijke rallyschild € 27,50

Uiteraard zullen de dan geldende corona maatregelen van toepassing zijn, dus houdt er rekening mee dat van de deelnemers wordt verwacht dat zij in het bezit zijn van een vaccinatiebewijs of een geldige coronatest.

EVENEMENTGEGEVENS

Bij uw aanmelding met vermelding van uw lidmaatschapsnummer, vernemen wij graag met hoeveel mensen u deel wilt nemen.