menu sluiten

Vervolg…. “jong en oud(er)”

P1010012

Vervolg “jong en oud(er)”

De oproep in het vorige artikel over jong en oud(er) heeft veel positieve reacties opgeleverd. Veel leden reageerden enthousiast en boden spontaan aan mee te willen werken om het idee van de grond te krijgen.

Voldoende reden dus om het idee verder uit te gaan werken en daar zijn we de afgelopen weken druk mee geweest.  Eén van de reacties was van Joep van Dam; hij las het artikel omdat hij de website bekeek om te zoeken naar een jaguar. Joep behoort precies tot de doelgroep die we voor ogen hebben. Jong, super enthousiast voor auto’s en een liefde voor ons merk. Hij vindt het een mooi initiatief en heeft aangeboden zich hiervoor in te zetten. Joep gaat zich inzetten om jonge leden te betrekken bij onze club, uiteraard door actief gebruik te maken van social media en het organiseren van nieuwe, laagdrempelige, evenementen.  Hij gaat zich ook richten op het  koppelen van jonge liefhebbers aan bestaande leden die hun hobby graag willen delen. Uit de reacties is gebleken dat veel leden het leuk zouden vinden om samen met een jongere aan evenementen deel te nemen of te sleutelen. Jongeren vinden het geweldig om dan een keer in een auto te rijden die nu nog onbereikbaar is voor hen. Hieruit kunnen vriendschappen ontstaan!

In de volgende Gazette maken we kennis met vijf jonge leden, waaronder Joep.

Als bestuur hebben we besloten een proef te starten met een aangepast en voordelig lidmaatschap voor jongere leden wat in het kort inhoudt:

Voor jongeren tot 30 jaar;

Het is niet verplicht een Jaguar/Daimler te bezitten;

Lidmaatschapsgeld bedraagt € 25 per jaar;

Geen Gazette op papier maar wel toegang tot de digitale Gazette op de website.

Jongeren kunnen lid worden door een mailtje te sturen aan de ledenadministrateur: administrateur@jdch.nl

Nog leuk om te vermelden is dat vanaf het nieuwe boekjaar de ledenadministrateur ook een “jonkie” is; Bram Limburg (19 jaar)!