menu sluiten

KNAC goes USA

Route 66 bij lake Elsinor Jaguars

USA Autoreizen heeft onlangs een pagina grote advertentie aangeleverd aan de JDCH om in het september/oktober nummer van de Gazette te plaatsen. Jammer genoeg is dat door een misverstand niet gebeurd. Vandaar dat we via deze JDCH nieuwsbrief graag nog een keer uw aandacht willen vestigen op onderstaande unieke en eenmalige reis.

De Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC) heeft USA Autoreizen gevraagd om voor haar 12.000 leden in mei 2020 een 19-daagse reis in het zuidwesten van Amerika te organiseren. Met het bestuur van de JDCH is overeengekomen dat JDCH leden, als zij aan deze reis deelnemen met hun eigen Jaguar/Daimler, een korting krijgen.

We bezoeken o.a. de Grand Canyon, Monument Valley,  Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite Park. Ook het mooiste stuk Route 66, de Tioga Pass en Highway 1 van San Francisco naar Los Angeles staan op het programma. Zie https://www.usamotorreizen.nl/autoreizen/knac/ voor een beschrijving van de route en prijsinformatie. Wilt u als JDCH lid inschrijven voor deze reis, mail dan naar knacgoesusa@jdch.nl en het speciale JDCH inschrijfformulier zal u worden toegezonden.

De organisatie van deze reis is in handen van Marcel Dehue, reeds vele jaren lid van de JDCH en ook jaren actief geweest binnen het bestuur van de club.

Marcel zal ook aanwezig zijn bij InterClassics Maastricht welke gehouden worden van 16 januari tot en met 19 januari 2020. Hij is dan te vinden op de stand van de KNAC. Mocht u vragen hebben over deze reis, de brochure willen ontvangen of deelgenoot willen zijn van een te organiseren informatiemiddag, loop even bij hem langs tijdens de beurs. Het is ook mogelijk een mail te sturen naar marcel@usaautoreizen.nl.

We hebben intussen al van enkele JDCH leden een inschrijving mogen ontvangen, waaronder o.a. uw voorzitter.

De JDCH wijst u erop dat dit een reis is die door derden georganiseerd wordt. De voorwaarden wijken daarom af van de door de JDCH georganiseerde buitenlandreizen en wij dragen daarvoor dan ook geen verantwoordelijkheid. Voor de JDCH leden hebben we wel een korting kunnen bedingen van € 100,- per equipe indien men met zijn eigen Jaguar/Daimler aan deze KNAC reis deelneemt.

Marcel Dehue

AANMELDEN: KLIK HIER