menu sluiten

Clubwinkel

jdchmok

Het is goed te weten dat de nieuwsbrief zo goed gelezen wordt.

De reacties die binnenkomen als je iets schrijft, zijn alleraardigst en zeer gewaardeerd.

Het valt niet altijd mee om nieuwtjes te publiceren als er geen nieuwtjes zijn.

Plannen zijn er in overvloed, maar zoals algemeen bekend is er een virus dat ons in de greep houdt.

Het shoppen via onze webwinkel is gelukkig toegestaan en ik breng graag één van onze luxeartikelen onder uw aandacht. Als voorbeeld de prachtige steakmessen met een gravure exclusief voor de JDCH gemaakt. Een stijlvol aangeklede tafel is een lust voor het oog.  Wilt u het plaatje compleet maken, mag de espresso set niet ontbreken.


Zo kunt u volledige JDCH-minded aan tafel. Gaat u buiten eten, borrelen en wordt het een beetje fris in de avond? Ook hiervoor kunt u terecht bij de clubwinkel: een deken met schaapjesmotief geven u een wollige warmte.

De stijlvolle man komt goed voor de dag met dit mooie horloge, deze kunt u ook vinden in de shop. Heeft u het al bekeken? Wellicht een optie voor een verjaardag. De horloges met het Daimler zijn ook voorradig.

En dan de bretels, een supergave uitvoering met een subtiele link naar de JDCH op het kleine lederen stukje op de achterkant. Heeft u ze al bekeken op de site? Deze bretels zijn voor zowel hem als haar een item om te willen hebben.

Het is goed te weten dat de clubwinkel op 27 juni a.s. aanwezig is op het grote summer event. Ik ben van plan her en der iets toe te voegen voor een prettige beleving, met name voor de dames! Dus hou de nieuwsbrieven in de gaten voor het laatste nieuws.